Hvorfor trækker det amerikanske luftvåben sig væk fra F-35 nu?

Som vi så i vores artikel “ US Air Force kunne udvikle en ny fighter til erstatning for sine F16s Den 18. februar distancerer det amerikanske luftvåben sig fra F35-programmet. I spørgsmål priser, der er for høje, og som ikke forventes at falde ifølge analyserne af luftvåbenets tjenester, luftfart ydeevne og undertiden skuffende operationel, vedligeholdelse et for kaotisk tilgængelighedOg tvivlsom pålidelighedi betragtning af de næsten 800 problemer, som enheden stadig lider af. Ifølge de amerikanske embedsmænds tale er det nu vigtigt, for at imødegå den kinesiske magtstigning, at erstatte US Air Force's flåde af F-16'er med enheder med karakteristika, nemlig en økonomisk enhed til både køb og brug , pålidelig, effektiv samtidig med at man undgår overskydende teknologiske ambitioner og ligger på grænsen mellem fjerde og femte generation. Kort sagt, alt hvad F35A ikke er. Bemærk, at lekstrem snig, længe udråbt som alfa og omega for luftkrigsførelse at komme, og det største aktiv for F35, nævnes ikke længere i det mindste.

Det skal siges, at en sådan meddelelse har store konsekvenser for F-35-programmet. Med et ordremål på mere end 1700 fly var US Air Force programmets første kunde og måtte alene erhverve næsten halvdelen af ​​det producerede fly, alle versioner kombineret. US Air Force's F-35A'er skulle derefter erstatte A-10'erne, en del af F-15'erne og F-16'erne, som den bruger, sidstnævnte repræsenterer den største del af det fly, der skal udskiftes. Ved at overveje at erstatte sine F-16'er med et nyt fly foreslår US Air Force derfor, at dets engagement i programmet vil falde betydeligt, og derfor vil den samlede ramme for antallet af fly gøre det samme.

F16 Belgiens militæralliancer | Forsvarsanalyse | Jagerfly
Mange F16-brugerlande valgte F35A med løftet om, at Lockheed-Martins nye fly var den værdige arving til Fighter Mafia.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Militære Alliancer | Forsvarsanalyse | Jagerfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler