Joe Biden bestiller US Strategic Supply Review

USA's præsident beordrede lanceringen afen gennemgang, der har til formål præcist at bestemme afhængighedspunkterne for strategiske amerikanske industrier råvarer eller komponenter, der kommer fra udlandet, og især fra Kina. Det erkendte mål med denne tilgang er at være i stand til at implementere alternative nationale forsyningskilder, hvor det vil være nødvendigt, især med hensyn til mineraler fra sjældne jordarter og andre mineraler, der er væsentlige for minesektoren. Forsvar, især inden for luftfart og batterier, men også halvledere, der anvendes til 5G-teknologi, kunstig intelligens eller til kvantecomputering.

Faktum er, at USA i lighed med europæerne i dag har en stærk økonomisk, teknologisk og sikkerhedsafhængighed af elementer importeret fra potentielt sårbare kilder, såsom halvledere fra Taiwan eller potentielt fjendtlige, såsom sjældne jordarter fra Kina. Under dække af en globaliseret økonomi har virksomheder med en strategisk aktivitet aftalt at levere sig selv til komponenter eller elementer, der betragtes som ikke-strategiske, isoleret taget uden for USA eller uden for Europa for europæere.

sjældne jordarter Forsvarsnyheder | Forsvarsindustriens underleverandørkæde | FORENEDE STATER
Kina er fortsat verdens førende eksportør af sjældne jordarter og udvinder 80% af de sjældne jordarter, der produceres i verden, og raffinerer 90% af dem.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Forsvarsindustriens underleverandørkæde | FORENEDE STATER

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler