Rusland fastholder sin føring inden for hypersoniske våben med Mini-Kinzhal

Da Vladimir Putin, dengang midt i en valgkamp for sin egen arvefølge, annoncerede ibrugtagningen af ​​det 9-S-7760 Kinzhal luftbårne hypersoniske missil i marts 2018, var vestlige stabe mildest talt lamslåede. Ikke alene forudså de ikke Ruslands fremskridt på dette område, men det var dengang et relativt forsømt felt indtil videre i USA som i Europa, og ingen havde et alternativ.gyldigt til at foreslå på kort sigt at imødegå det nye russiske missil , uanset om det er et antimissilsystem eller et tilsvarende system. Det samme skete et år senere, da Moskva annoncerede, at det hypersoniske atmosfæriske re-entry-svævefly Avangard var også i færd med at gå i tjeneste, der giver russiske ballistiske missiler mulighed for at manøvrere nok til at undgå amerikanske antimissilsystemer som THAAD, SM3 eller GBI.

En 2019, Moskva præsenterede også 3M22 Tzirkon-programmet, et hypersonisk antiskibsmissil med en bebudet rækkevidde på over 1000 km og en hastighed af størrelsesordenen Mach 8. Vestlige hovedkvarter tvivlede oprindeligt på rigtigheden af ​​denne meddelelse, ligesom de i flere år havde tvivlet på. ballistiske missiler DF21D og DF26 mod bevægelige mål, i dette tilfælde hangarskibe og amerikanske angrebshelikoptere. Ifølge en meget udbredt idé tillod de termiske spændinger og plasmaet, der dannes omkring et hypersonisk missil, ikke brugen af ​​en søgende, der er i stand til at lede missilet mod sit mål i sin sidste fase.

okhotnik Su57 News Defense | Hypersoniske våben og missiler | Jagerfly
Bunkerne i Su-57 og S-70 Okhotnik B vil være i stand til at rumme op til 4 Mini-Kinzhal GZUR Gremlin hypersoniske missiler.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Hypersoniske våben og missiler | Jagerfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler