Kina genoptager konstruktionen af ​​Type 054A fregatter mod ubåd

I lidt over et år har de kinesiske myndigheder besluttet at reducere synligheden af ​​deres militære flådeproduktion og mere generelt til hele forsvarsindustrielle produktion for at reducere det billede, der er gengivet på den internationale scene. kolossal indsats for at omlægge og modernisere sine kræfter. En ny milepæl blev nået i sidste uge, da de kinesiske myndigheder advarede om, at indlæg af information (eller fotos) om landets forsvarsudstyr på sociale medier nu ville blive stramt kontrolleret og opfordrede bloggere og andre forsvarsobservatører kinesere til ikke at videregive følsomme oplysninger uden for Land. Faktisk er det meget vanskeligere at overvåge udviklingen i den kinesiske flådeproduktion i dag, end det var for to år siden. Og det er grunden til, at genoptagelsen af ​​produktionen af ​​Type 054A fregatter i dag ser ud til at være en overraskelse, selvom det første skib i den nye serie viser sig at være klar til sin kommende lancering.

faktisk, et foto indsendt på Twitter af kinesiske observatører viser, at en ny fregat af denne model nu er tæt på lanceringen, som skal finde sted i maj, nær 3 år efter den sidste enhed af den første batch blev lanceret. Ifølge uofficielle oplysninger, der er indsamlet og derfor betinget af kinesiske observatører, har den kinesiske flåde beordret en ny serie på 20 fregatter af denne model, hvis konstruktion skal spredes over 5 til 7 år, hvilket bringer deres antal til 50 enheder, dvs. antallet af fregatter til OH Perry-klassen, der er tilgængelige for den amerikanske flåde i slutningen af ​​80'erne. Samtidig vil kinesiske skibsværfter også begynde at bygge de første Type 054B-enheder, produktionen af ​​begge modeller skal fliselægges for en glat overgang for både industriel infrastruktur og den kinesiske flåde. I slutningen, inden 2035, skulle Beijing derfor have en stærk flåde på 75 til 80 moderne fregatter for at støtte sine omkring 50 moderne ødelæggere og krydsere, og dermed overstige den amerikanske flåde i Stillehavet, forstærket af de af dens nære allierede (Australien , Japan, Sydkorea ..).

Jiangkai II Type 054A klasse fregatforsvarsnyheder | Militære flådekonstruktioner | Forsvarskontrakter og udbud
De kinesiske fregatter Type 054A er afbalancerede og godt bevæbnede skibe på trods af en vis teknologisk forældelse

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Militær flådekonstruktion | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW