Sydkorea udvikler sit eget søtransport- og patruljefly

Ifølge det sydkoreanske nyhedsbureau Yonhap med henvisning til den administrerende vicepræsident for KAI, er den sydkoreanske flyproducent opnået fra DAPA, landets våbenprogramudviklingsagentur, det grønne lys til at udvikle et medium transportflyprogram for at erstatte størstedelen af ​​C-130 og C-235 i tjeneste i landets luft- og flådestyrker til transportmissioner, men også til maritim patrulje. Tidsplanen, budgetrammen og målenhedens ydeevne er endnu ikke meddelt, men KAI havde sidste år meddelt, at et sådant projekt ville kræve 7 års arbejde og 2,7 mia. $ At være afsluttet.

Den sydkoreanske luftfartsindustri og mere generelt landets forsvarsindustri har nu nået tilstrækkelig industriel og teknologisk modenhed til at udføre komplekse programmer i autonomi, såsom design af kampfly eller ubåde. Dette er, hvordan den første prototype af K-FX Next Generation Hunter Program Herunder forsamlingen startede for mindre end 2 år siden, skal lave sin første taxa på få dage den 9. april, og at den første aerobiske drevne ubåd fra KSS-III Dosan Ahn Changho klasse var lanceret i september 2018. Landet har også udviklet flere pansrede køretøjer inklusive sin egen tunge tank, K2 Black Panther, det meget effektive T-50 Golden Eagle trænings- og lette angrebsfly, helikoptere Kai Surion et THE H, samt forskellige missiler lige fra Hong Sang Eo anti-ubåd missil Huynmoo III krydstog missil.

T50 Golden Eagle News Defense | Maritim Patrol Luftfart | Transport Luftfart
T50 Golden Hawk er utvivlsomt et af de mest succesrige trænings- og angrebsfly i øjeblikket og repræsenterer en stor præstation for den sydkoreanske luftfartsindustri.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Maritim Patrol Luftfart | Transport Luftfart

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler