Britiske kongelige marinesoldater eksperimenterer med Gravity Jet Suit til skibåd

I 2016, efter at have tilbragt næsten 2 årtier i olieindustrien og 6 år i Royal Marines Reserve, Richard Browning erhvervede flere mini-turbojets for at udvikle en autonom jetpakke. 6 måneder senere, i november 2016, foretog han den første flyvning af, hvad der bliver det følgende år Gravity jet Suit, en jetpakke drevet af 4 mini-reaktorer, der styres og styres af pilotens arme, i en arkitektur, der er både enkel og meget effektiv. Hurtigt rejste den britiske opfinder £ 650.000 for at fortsætte med at udvikle sit koncept uden at glemme sine år med britiske kommandoer. Naturligvis har sidstnævnte også fulgt konceptet, da 42 kommandoer fra Royal Marines for nylig har gennemført en række øvelser for at evaluere effektiviteten af ​​Gravity Jet Suit til overfald og boarding til søs, under flere scenarier lavet med patruljefartøjet HMS Tamar langs Englands sydkyst.

Fra en semi-stiv, der blev lanceret i aflytning af patruljeren, eksperimenterede kommandoer således den autonome overførsel af en soldat på skibets øverste dæk ved hjælp af Jet Suit for derefter at indsætte en fleksibel stige, der tillod andre soldater at slutte sig til ham. Et andet scenario, relativt ens, delte den samme start af missionen, men Jet Suit-piloten tog luften, når den fleksible stige blev indsat for at sikre skibets omgivelser. Endelig blev der udført en øvelse med samtidig boarding af 3 medarbejdere på skibets bageste dæk. Efter hver øvelse sluttede piloten og hans Jet Suit sig til den bevægelige RIB for at lande på den for at starte den næste øvelse.

Øvelsen udført af de britiske kongelige marinesoldater nærmede sig de virkelige forhold for en kollision mellem et skib, der blev lanceret i høj hastighed.

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter - fra €1 den første måned

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i " Gratis varer“. Abonnenter har adgang til de fulde analyser, nyheder og synteseartikler. Artikler i arkiverne (mere end 2 år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

Alle abonnementer er uforpligtende.


Hæld en savoir plus

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW