Ungarske Lynx IVC'er vil blive udstyret med ADS StrikeShield-harddrabbeskyttelse fra Rheinmetall

- Annonce -

Med et budget på kun 2,5 mia. € i 2021, der repræsenterer 1,5% af BNP, og en arbejdsstyrke på 20.000 er de ungarske væbnede styrker blandt de mindste i Europa. Men landet har i 2020 indledt et stort program for at modernisere sine militære kapaciteter med det formål at opnå en forsvarsindsats på 2% af BNP inden 2025 i overensstemmelse med landets forpligtelser over for NATO. Og hvis Budapest ikke planlægger at udvide formatet for sine styrker markant, vil de være særligt veludstyrede i henhold til Zrinyi 2026-planen, der blev lanceret i 2026. Blandt de mest betydningsfulde erhvervelser af landet i de seneste måneder kan vi citere ordren af 56 tegn Leopard 2 A4 og A7+, med 24 Pzh2000 selvkørende kanoner 155 mm, samt 20 væbnede helikoptere H145M og 16 manøvrehelikoptere H225M Caracal. Ud over, i september 2020 blev landet den første kunde af KF41 Lynx infanterikampvogn fra Tysklands Rheinmetall med en ordre på 218 enheder.

Og mens de ungarske styrker naturligvis vil være bemærkelsesværdigt udstyrede, vil de også være meget godt beskyttet. Faktisk har Rheinmetall netop meddelt underskrivelsen af ​​en kontrakt til en værdi af € 140 mio. Til at udstyre hele VCI Lynx-flåden. Hard-kill Active Defense System eller ADS StrikeShield-versionen, den 3. version af dette system. Dette er endnu en gang en første eksportsucces for det tyske APS (Active Protection System), idet Berlin har foretrukket at erhverve det israelske trofæ for at beskytte, hvad der svarer til et tankselskab Leopard 2. Det er rigtigt, at StrikeShield strengt taget ikke svarer til TROPHY, et meget tungere og dyrere system beregnet til at beskytte tunge kampvogne, hvor det tyske ADS, lettere, er designet til at beskytte potentielt lettere pansrede køretøjer. Han deltager også i denne egenskab i vurderingen foretaget af den amerikanske hær for at beskytte sin Strykerog konfronteres derfor med TROPHY VPS, en let version af det israelske system.

Tyske Rheinmetalls KF41 Lynx infanteri kampvogn Forsvarsnyheder | Tyskland | Konstruktion af pansrede køretøjer
Ungarn er den første kunde af Rheinmetalls KF41 Lynx. Men det tyske pansrede køretøj er det i finalen i Australien og deltager i OMFV-konkurrencen for den amerikanske hær.

Rheinmetalls StrikeShield har reelle argumenter at gøre mod sine israelske konkurrenter, det er sandt ved oprindelsen af ​​selve eksistensen af ​​Hard-Kill-systemet. Det er faktisk det system med den laveste elektromagnetiske stråling på markedet for at bevare den pansrede køretøjs passive stealth. Det er også den, der viser de korteste reaktionstider. Under test har ADS således vist sig i stand til at opfange projektiler, der affyres på meget korte afstande, hvilket gør det særligt effektivt i byområder. Det er også meget præcist og var i stand til at detektere 7,62 mm projektiler under test, skønt systemet vurderede, at der ikke var behov for aflytning på grund af den lave trussel fra håndvåben.

- Annonce -

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Tyskland | Konstruktion af pansrede køretøjer

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

- Annonce -

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler