Indonesien formaliserer sin ordre på 36 Rafale

2021 bliver efter al sandsynlighed året for Rafale i det militære luftfartsmiljø. Ja, ifølge det indonesiske websted Airspace-Review.com, har myndighederne i Jakarta angiveligt underskrevet en "indledende kontrakt" med Dassault Aviation, der baner vejen for filialforhandlinger om anskaffelse af 36 fly Rafale som en del af "Come Into Force"-planen (på engelsk i teksten) med det formål at underskrive den endelige kontrakt i december 2021. Afdelingsforhandlinger vil især fokusere på den industrielle og økonomiske kompensationspakke, der ledsager programmet, idet indonesisk lov især er indonesisk lov. klar og streng på dette emne.

Selvom det strengt taget ikke er en fast ordre, der kræver betaling af et depositum, udgør denne underskrift en officiellisering af de bilaterale forhandlinger, der finder sted mellem Paris og Jakarta, ved at integrere det i den juridiske proces. indonesisk lovgivning. De kommende forhandlinger vil stadig være lange og vanskelige, som det fremgår af programmet for anskaffelse af et dusin Su-35'ere, som også var nået dette stadie, men som i flere år kørte fast i spørgsmålet om industriel kompensation og økonomisk, og endte med at blive udsat under truslen om amerikanske sanktioner i henhold til CAATSA-lovgivningen. Faktum er, at dette utvivlsomt er fremragende nyheder for Dassault Aviation og den franske militærluftfartsindustri, som i de seneste måneder har set adskillige projekter udvikle sig hurtigt, eftersom ud over de 3 ordrer fra Grækenland, Egypten og Kroatien, der allerede er registreret, Rafale er tilsyneladende i en gunstig position i den schweiziske konkurrence, at Dassault forventer en sandsynlig ny ordre på 2 yderligere eskadroner fra New Delhi, og at der er opnået åbninger med flere andre lande såsom De Forenede Arabiske Emirater.

Su27SKM indonesien Forsvarsnyheder | Jagerfly | Konstruktion af militærfly
De Rafale French bliver nødt til at erstatte de indonesiske Su-27'ere, som i øjeblikket løber tør for damp

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Konstruktion af militærfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler