Indonesien formaliserer en ordre på 6 FREMM fregatter fra Fincantieri

Efter De Forenede Stater et Jeg er egypte, opnår den italienske skibsbygger Fincantieri en ny tour-force ved at underskrive en "indledende kontrakt" til erhvervelse af 6 FREMM fregatter nyt, såvel som overførsel af to brugte fregatter af Maestrale-klassen, som snart vil blive trukket tilbage fra den italienske flådes tjeneste. Dette er en spektakulær ny meddelelse fra Jakarta om få dage, mens en tilsvarende kontrakt er underskrevet med Dassault Aviation for anskaffelse af 36 kampfly Rafale, der samtidig markerer en bemærkelsesværdig indsats fra Jakarta for at styrke sine marine luftforsvarsmuligheder samt en fornyet interesse for udstyr fra Europa for dette ikke-tilknyttede land.

Der er kun få oplysninger om denne kontrakt bortset fra det faktum, at Fincantieri har indgået et samarbejde med PT-PAL-værfter om dette program, som i det mindste delvist involverer lokal konstruktion. Kontraktens størrelse offentliggøres ikke, heller ikke tidsrammen, hvilket er ret logisk, da der stadig er mange punkter, der skal forhandles, før det bliver en fast og endelig ordre. De 6 indonesiske FREMM'er forstærker de 6 Martadinata-klasse fregatter erhvervet fra Holland og afledt af SIGMA 10514-modellen, der selv erstatter 6 Ahmad Yani-klassens fregatter i færd med at blive pensioneret, som længe har repræsenteret rygraden i de indonesiske offshore-kapaciteter. Men hvor Martadinata-fregatterne er mere som en korvette med en målestok på 2400 ton og bevæbning baseret på 12 MICA VL-luft-missiler, 8 MM40 Exocet-antiskibsmissiler, en 76 mm pistol og 2 tredobbelte torpedolancere, den italienske Bergamini -Klasse FREMM'er har 16 eller 32 Sylver lodrette siloer til langtrækkende Aster 15/30 overflade-til-luft missiler, 8 OTOMAT anti-skib missiler samt to 127 mm og 76 mm kanoner og 2 løfteraketter. tredobbelt torpedoer, til en måler på 6500 tons i last.

FFGX Constellation News Defense | Militære flådekonstruktioner | Forsvarskontrakter og udbud
Indonesien formaliserer en ordre på 6 FREMM-fregatter fra Fincantieri 3

Dette er derfor et kæmpe spring fremad for den indonesiske flåde, ligesom det, landets luftstyrker vil tage med ankomsten af ​​36 fly Rafale, især da det også vil modtage 3 nye Nagapasa-klasse ubåde erhvervet fra Sydkorea, hvilket forstærker de første 3 enheder af klassen, der allerede er i drift. Den hurtige fremgang af kinesisk militærmagt, samt Beijings stadig mere åbenlyse ambitioner om at etablere sig som den dominerende militærmagt i Stillehavet og Det Indiske Ocean, er uden tvivl årsagen til disse beslutninger, mens landet allerede har iværksat en hurtig og betydelig stigning i de ressourcer, der er afsat til dets forsvar, med en stigning på 16% i La Défense-budgettet alene for 2020og ambitionen om at afsætte mindst 1,5% af BNP til denne mission, idet landets økonomi har registreret en gennemsnitlig årlig vækst på 5% i flere år.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Militær flådekonstruktion | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler