Kinesisk luftvåben styrker positioner mod Indien

- Annonce -

Hvis det ubevæbnede sammenstød mellem indisk og kinesisk militær på Ladakh-plateauerne i juni 2020, og efter at have ført til død af flere dusin soldater fra begge lejre, førte det ikke til en massiv militær optrapning mellem de to lande, det førte til Beijing og New Delhi for at gennemgå indsættelsen af ​​deres styrker i denne meget strategiske region ved grænserne til Himalaya. På begge sider, fra nmange tunge militære styrker er blevet indsat i nærheden af denne spændingszone for således at kunne reagere om nødvendigt på et angreb på kort tid. Således gjorde adskillige observationer det muligt at fastslå, at People's Liberation Army var ved at indsætte langdistance-luftfartssystemer der, mens New Delhi samtidig øgede sine luftvåbendemonstrationsmissioner nær denne grænse.

Nylige satellitobservationer har imidlertid fremhævet intensiteten af ​​bestræbelserne fra Beijing for at sikre overherredømme i dette teater med vigtigt arbejde med henblik på at lette adgangen til og bevægelsen af ​​tropper i og til dette område, såsom veje og jernbaner, talrige infrastrukturer til imødekomme disse yderligere kræfter, og dette mens øvelserne fra PLA på de tibetanske plateauer nu oplever en tæthed og intensitet, der aldrig er set før. På samme tid gjorde disse samme observationer det muligt at identificere meget vigtige bestræbelser fra folkets befrielseshærs luftstyrker med henblik på atøge sin tilstedeværelse og bekæmpe kapaciteter direkte på stedet. Faktisk har 5 af de vigtigste flyvepladser på den kinesiske vestkyst gennemgået eller gennemgår stadig større arbejder, der sigter mod at øge deres militære operationelle kapacitet, mens der samtidig er opført 3 nye flyvepladser med lange landingsbaner. På dette teater .

j10 Forsvarsanalyse | Jagerfly | Militær forsyningskæde
Det kinesiske luftvåben opererer nu mere end tusind moderne J10-, J11-, J15-, J16-, J20- og Su30 / 35-jagerfly. Hver af disse enheder repræsenterer en stærk modstander for både jagt og indisk luftforsvar.

Således blev de to vigtigste flyvepladser nær Ladakh-plateauerne, hvor 2020-sammenstødene fandt sted, Hotan i nord og Ngari-gunsa i syd, tilføjet en ny parallel bane til at rumme og implementere et større antal 'enheder såvel som nye taxaveje. Derudover er der tilføjet hærdede husly for at beskytte fly i tilfælde af et angreb, og luftforsvaret er steget kraftigt omkring flyvepladser. Kashgar flyveplads, der ligger længere nordpå i Xinjiang, har også modtaget nye hærdede husly og har set sin infrastruktur udvides til at rumme tunge bombefly som H6, mens langdistance luftforsvarssystemer, sandsynligvis HQ9, blev indsat for at beskytte stedet. Samtidig bygges en ny militærflyveplads med en lang landingsbane i Tashgorgan, på grænsen mellem Kina, Pakistan, Afghanistan og Tadsjikistan, der styrker reaktionskapaciteten for de amerikanske luftstyrker. 'APL i regionen.

- Annonce -

LOGO metaforsvar 70 analyserer forsvar | Jagerfly | Militær logistikkæde

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

- Annonce -

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler