Storbritannien betinger ny ordre på F35B på lavere vedligeholdelsesomkostninger

Mens F35B fra Royal Air Force startede, fra hangarskibet Queen Elizabeth II, de første missioner og operationelle strejker af flyet rettet mod ISIS-mål i Mellemøsten, ministeren for La British Defense, Ben Wallace, afvejede disse tidligere udsagn om fremtidige ordrer af Lockheed-Martins enhed. Ifølge den konservative minister vil disse nye ordrer først finde sted, når integrationen af ​​Meteor's langtrækkende luft-til-luft-missil er afsluttet og valideret om bord på det nye fly. Frem for alt meddelte han den 23. juni, at disse kun vil forekomme, når omkostningerne til vedligeholdelse og implementering af F35 er faldet, og vil blive stabiliseret, idet han tilføjede, at der ikke var noget spørgsmål for ham at "underskrive en tom kontrol" til BAe og Lockheed-Martin industrielle.

Uden at sætte spørgsmålstegn ved viljen og briterne behov for at udvide flåden af ​​F35, 48 fly, der ikke på egen hånd tillader at støtte aktiviteten af ​​to hangarskibe i rotation til søs, har Ben Wallace ved denne erklæring lanceret en ny brolægning i tidevand for F35-programmet, i et øjeblik, der ikke kunne være mere delikat for ham, mens det amerikanske luftvåben og nogle amerikanske parlamentarikere også udtrykker tvivl om industriernes evne til at medbringe omkostningerne ved at eje flyet på niveauer, der kræves til brug i overensstemmelse med kravene, dvs. $ 25.000 pr. flyvetid. I øjeblikket er tallene modstridende med hensyn til disse omkostninger, da Lockheed-Martin annoncerer en pris pr. Flyvetid på omkring $ 33.000 (for den landbaserede F35A-version), mens den demokratiske repræsentant Adam Smith, forsvarspræsident på samme tid. Repræsentanternes Hus og enestående omhyggeligt om F35-programmet, meddeler for sin del, at det nu er $ 44.000.

HMS Dronning Elizabeth F35B Forsvarsnyheder | Jagerfly | Hærens budgetter og forsvarsindsats
Dronning Elizabeth II hangarskib bærer F35B'er, der tilhører Royal Air Force, men også en eskadrille fra United States Marine Corps

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler