Rusland præsenterer ny letkæmper på MAKS 2021

Den russiske våbenudstilling MAKS 2021, der afholdes fra 20. til 25. juli i nærheden af ​​Moskva, vil med stor sandsynlighed se udseendet af et nyt russisk kampapparat, som vil være, ifølge TASS-agenturet, den udpegede konkurrent til den amerikanske F35A. Industrikoncernen Rostec, der blandt andet samler Mig og Sukhoi-designkontorerne, har til hensigt at markere spiritus ved denne lejlighed, især på den internationale scene, og endda knække en særligt vellykket, selvom gådefuld video-drille flere potentielle kunder i virksomheden : Indien, Vietnam, De Forenede Arabiske Emirater og endda Argentina, fire lande, som Moskva havde indledt drøftelser med, især om Mig-35 eller en mulig ny letkæmper af den nye generation.

Ifølge den samme artikel med henvisning til Oleg Panteleyev, administrerende direktør for Aviaport Aviation News Agency, ville det nye fly være en let fighter bestemt til at komme færdiggør række russiske fly sammen med Su-57 som allerede optager det tunge segment, og som vil være udstyret med avanceret stealth på flere frekvensbånd, et højt vægt / vægt-forhold og betydelig lastekapacitet i lastrummet og under vingerne. Ifølge ham vil de omkring 120 delegationer, der repræsenterer 65 lande, der vil deltage i MAKS 2021-showet uden tvivl blive betaget af den nye enhed.

https://youtu.be/u-OZZKnjhRI
Rostec-salgsfremmende drille til præsentation af det fremtidige kampfly på MAKS 2021

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Konstruktion af militærfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler