Udviklingen i F35's computersystem ville gøre det "ustabilt"

Høringerne fra senatskomiteerne og Repræsentanternes Hus i De Forenede Stater er meget ofte anledningen til at lære visse vigtige oplysninger om udviklingen af ​​de nuværende programmer. Men i år ser det ud til, at flagskibsprogrammet i 2010'erne, F35, er under en kontinuerlig strøm af kritik og tvivl, til det punkt, at man kommer til at stille spørgsmålstegn ved selve bæredygtigheden af ​​programmet på kort eller mellemlang sigt. Den seneste chokerende meddelelse kom fra Raymond O'Toole Jr, Pentagons fungerende direktør for operationelle tests og vurderinger, og spurgte derefter om den nye version af Lockheed-Martins enhed, benævnt blok 4, og som skal tillade flyet at nå en første niveau for fuldt operationelt potentiale.

Ifølge Raymond O'Toole Jr er opgaven imidlertid meget vanskeligere og mere kompleks end forventet. Faktisk, hvis programmet planlægger at implementere hvert semester en ny version af softwarepakken, der driver og implementerer alle F35-systemer, hver nye version kommer med et stort antal problemer, til det punkt at gøre hele systemet ustabilt og ændre, at eksisterende systemer fungerer korrekt. Problemet er så alvorligt, at Pentagon fra nu af tvivler på at være i stand til at validere systemerne i den ønskede tidsplan og beder om, at den aktuelle periodicitet ganske enkelt fordobles, så fejlene kan rettes og sikre, at de fungerer korrekt. hver af de iterative versioner, inden de anvendes på enheder, der er implementeret som en enhed.

F35 USAF Defense News | Jagerfly | Konstruktion af militærfly
Ifølge Pentagon ville nye versioner af F35-computersystemet kræve et års fejlfinding og test for at være operationelle og ikke 6 måneder, som det er tilfældet i dag.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Konstruktion af militærfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler