Rusland afslører eksportversion af sit nye Hermes langdistanceres anti-tank missil

- Annonce -

Ud over vandrende ammunition og droner, hvis der er et våbensystem, der har demonstreret dets effektivitet under konflikt mellem aseriske og armenske styrker i Nagorno-Karabakh I efteråret 2020 var det det israelske SPIKE NLOS langdistanceres anti-tank missil, som ødelagde et betydeligt antal armenske rustninger og højborge, uden at målene nogensinde var klar over, at de var målrettet. Ligesom første generation AT-2 anti-tank missiler, der skabte ødelæggelse i rækken af ​​israelske pansrede køretøjer under Yom Kippur-krigen, hvilket forårsagede massiv indtræden af ​​denne nye type våben i alle hære, er anti-tank missilet langtrækkende "No Line of Sight" eller NLOS, dvs. i stand til at blive affyret uden en direkte sigtelinje mod målet, er nu ved at blive et vigtigt system i moderne anti-tank-krigsførelse og mere generelt i mellem til medium kamp. Høj intensitet.

Rusland ventede ikke på, at Nagorno-Karabakh-krigen blev opmærksom på anti-tank-systemers sårbarhed over for artilleri eller luftfartøjssystemer, da de udrustede fly, og begyndte i begyndelsen af ​​2010'erne at udvikle et nyt missil til sine kamphelikoptere, Izdeliye 305 eller produkt 305, mere almindeligt kendt som Hermes, designet og fremstillet af virksomheden KBP Instrument Design Bureau, et datterselskab af giganten Rostec. Beregnet til at erstatte 9M120 Ataka -missil ombord Mi-28MN helikoptere et Moderniseret Ka-52M, det gør det muligt, ved en rækkevidde på 25 km, dets blandede inertialstyringssystem og infrarøde søger med mennesket i løkken og sin militære belastning på 25 kg at engagere fjendtlige pansrede køretøjer og bunkers uden at skulle udsættes for ild. mens den forbliver uden for rækkevidde af modstanderens luftfartøjssystemer af nært hold. På grund af dens rækkevidde og den endelige infrarøde vejledningstilstand tyder alt på, at Izdeliye 305 har en faldende sidste fase, hvilket gør det meget vanskeligere at opfange ved Hard-Kill-systemer som det israelske trofæ. Som de fleste nye russiske systemer har Hermes været det kamp testet i Syrien, med et vellykket skud opført i 2019.

Mi 28NM Defense News | Nagorno-Karabakh konflikt | Våbeneksport
Rusland afslører eksportversion af sit nye Hermes 3 langrækkende anti-tank missil

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Nagorno-Karabakh konflikt | Våbeneksport

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler