Chinese Navy har afholdt 120 øvelser i løbet af de sidste 3 måneder

"Sved skåner blod" plejede at sige arkitekten og militærstrategen i Louis XIV, Vauban. Og af sved har det kinesiske militær naturligvis ikke svigtet i de seneste måneder. Ja, ifølge CCP's tilknyttede websted globaltimes.cn, den kinesiske flåde i samarbejde med de andre våben i Folkets Befrielseshær, har organiseret næsten 120 flåde-, flåde- og amfibieøvelser alene i de sidste 3 måneder, hvoraf 50 fandt sted nær øen Taiwan. Ud over det allerede ekstraordinært høje antal øvelser, der har fundet sted, er de (delvise) oplysninger fra de taiwanske myndigheder om mange af dem imponerende med hensyn til deres omfang og varighed. I løbet af de sidste 30 dage har PLA således organiseret 5 store amfibieøvelser, der involverer et stort antal fly og skibe, herunder civile, i umiddelbar nærhed af den uafhængige ø.

For kun at nævne øvelser af bemærkelsesværdig størrelse og kendt for offentligheden udførte de amfibiske køretøjer i 18. hærkorps den 73. juli en live-brand overfaldsøvelse ved hjælp af 5 LST type 72A ved kysterne i provinsen Fujian, i den sydøstlige del af landet. 2 dage senere, den 20. juli, fandt der en større flådeøvelse sted omkring øen Wanshan, 300 km fra den taiwanske kyst, som reaktion på landingen af ​​en amerikansk militær C-146 på øen, vurderet som en utålelig provokation af Beijing . Den 24. juli var det Z-9 og Z-19 kanonskibe i det 74. hærskorps tur til at gennemføre angreb og levende ildøvelser dag og nat på kysten af ​​Fujian, mens en brigade af PLA Marines var ved at træne ombord på civile skibe, der blev rekvireret til lejligheden. Den 27. juli indsatte den kinesiske flåde flere skibe langs Chuandaos kyst i en større flådeøvelse for at reagere på ankomst af hangarskibet HMS Queen Elizabeth og hendes eskorte i Kinahavet.

Z19 øvelse Nyheder Forsvar | Amfibieangreb | Jagerfly
Z-19 kamphelikoptere under en luftfartøjsangreb langs Kinas sydøstlige kyst

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Amfibieoverfald | Jagerfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler