F-35 koster endnu en gang i seværdighederne i den amerikanske kongres

- Annonce -

Den politiske og budgetmæssige forvaltning af USA's forsvarsindsats er ikke, som man måske tror, ​​Det Hvide Hus, men kongressens ansvar. Dette er grunden til, at diskussionerne omkring budgetforslaget hvert år, der forelægges af direktionen, næsten systematisk giver anledning til hårde forhandlinger i senatudvalgene og Repræsentanternes Hus, nogle gange med betydelige variationer i volumen som f.eks. Bane ved slutningen af ​​ruten . I år, med et demokratisk flertal i Repræsentanternes Hus og et 50-50 fuldt ligestillet senat mellem de to store partier, er ingen undtagelse. Men i den sarte geopolitiske kontekst i øjeblikket ser det ud til, at parlamentarikere fra begge lejre er nået til enighed om ikke at validere det budget, som Joe Biden og Pentagon har fremlagt, men at øge det med 25 mia for at finansiere en stor del af de verserende programmer, såsom en anden Arleigh Burke Flight III -destroyer, modernisering af Abrams og Stryker -tanke eller endda anskaffelsen af ​​yderligere F-15EX.

På den anden side er der et spørgsmål, som den demokratiske repræsentant i Washington State Adam Smith, også formand for Repræsentanternes Forsvarsudvalg, ønskede at være særligt offensiv, nemlig de ekstraomkostninger, der blev observeret omkring vedligeholdelse af F-35-fly inden for de amerikanske væbnede styrker. Allerede kendt for de stærkeste positioner i forhold til dette program har Adam Smith og forsvarskommissionen faktisk beordrede Pentagon i marts 2022 at forelægge en detaljeret rapport om programmets bæredygtighed på lang sigt erhvervelse af F35'er efterfulgt af USA, nemlig 1.763 F-35A til det amerikanske luftvåben, 353 F-35B med lodret start for Marine Corps og 273 F-35C, der kan bruges fra amerikanske hangarskibe til USA Navy og Marine Corps.

Elephant waf F35 USAF News Defense | Jagerfly | Hærens budgetter og forsvarsindsats
Jo mere USAF's F-35A-flåde vokser, jo mere vejer dens overdrevne vedligeholdelsesomkostninger sit budget ifølge HASC

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler