Japan, Sydkorea og Taiwan fortsætter deres budgetmæssige indsats til fordel for forsvaret

Ligesom de fleste udviklede lande har landene, der grænser op til Kinahavet, set deres forsvarsbudgetter stige betydeligt i de seneste år i lyset af den ubarmhjertige stigning i Folkets Befrielseshær, som om ti år vil have tegnet kortet over regionale geostrategiske balancer. For de tre vigtigste allierede i USA tættest på Kina, Japan, Sydkorea og Taiwan er tiden naturligvis ikke til at bremse denne indsats, da både Tokyo, Seoul og Taipei arbejder som en del af forberedelsen af ​​forsvaret i 2022 budget, om betydelige stigninger i deres investeringer på dette område, henholdsvis 2,6% for Japan, 4,5% for Sydkorea og 5,2% for Taiwan. Husk, at det kinesiske forsvarsbudget er vokset med i gennemsnit 6% om året og har været det i mere end 20 år.

Således den 31. august forsvarsministeriet af Japan adresseret en budgetprognoseanmodning for 2022 af næsten 5.480 milliarder yen eller 50 milliarder dollar, en stigning på 2,6% i forhold til budgettet for det foregående år. Disse nye kreditter vil næsten udelukkende blive afsat til intensivering af investeringer i forsvarsforskning og -udvikling i landet, som vil stige med 114 milliarder yen til 325 milliarder yen, dvs. en stigning på 54% på et enkelt år, hvilket repræsenterer den højeste forsvarets F & U -budget nogensinde tildelt af Japan. Det er rigtigt, at Tokyo ikke mangler ambitioner og projekter på dette område. Således vil 8,6 milliarder yen blive afsat til design af et mikrobølge-baseret anti-drone-system og 3,9 milliarder yen til udviklingen af ​​en hypersonisk guidet skal, et projekt, som hærens japanske kvinder har store ambitioner om.

Den japanske flåde har til hensigt at modtage 22 fregatter i Mogami -klassen på 5,500 tons i løbet af de næste 8 år for at erstatte sine eskorte -destroyere som en del af det intense moderniseringsprogram, der er i gang.

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artiklerne i fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis varer". Flash-artikler er tilgængelige i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til de fulde artikler om analyse, nyheder og syntese. Artikler i arkiverne (mere end 2 år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

Køb af abonnementer er kun tilgængeligt fra hjemmesiden - afsnittet Abonnementer og værktøjer


Hæld en savoir plus

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW