Polen investerer 6,75 mia. Euro til sit luftfartsforsvar på kort og mellemlangt område

Selvom der er meget at sige om den panamerikanske tropisme i Warszawa, er det stadig uomtvisteligt, at Polen er et af de europæiske lande, der gør den største indsats for at modernisere sine væbnede styrker og at udstyre sig med den nødvendige kapacitet til at klare høj intensitet engagement, hvis nogen. Alene i de sidste 3 år har de polske væbnede styrker bebudet erhvervelsen af Patriot PAC-3 batterier for $ 5 mia. 20 HIMARS systemer for 414 millioner dollars, 100 Javelin -missiler og 80 affyringsstationer for 100 millioner dollars, 5 brugte C-130H for 15 millioner dollars, 32F-35A for 4,6 milliarder dollars samt for nylig 250 Abrams M1A2C vigtigste kampvogne for et beløb på $ 4,5 milliarder og 24 lette MALE TB2 Bayraktar -droner til et fortroligt beløb.

Samtidig indledte landet forhandlinger om at erhverve to svenske ubåde fra Södermanland -klassen for et anslået budget på € 250 mio. moderniseringer inkluderet, samt to konkurrencer, den ene for at erhverve 2 angreb ubåde med konventionel fremdrift, og den anden for 3 fregatter af mellemlang tonnage. Warszawa lancerede også Kurk -konkurrencen om at erhverve 32 moderne kamphelikoptere. Det må siges, at de polske myndigheder ikke tøvede med at lægge hånden i tegnebogen for at blive en af ​​NATO's bedste studerende inden for forsvar, fra et budget på 8 milliarder dollar i 2011, der repræsenterer 1,7, 11,8% af landets BNP til $ 2020 mia. i 2,1 for 5% af BNP og dermed 2014 år i forvejen respektere de tilsagn, der blev givet på Cardiff -topmødet i XNUMX.

Lockheed net 5618M til taktiske missiler til Bahrain Polen Rumænien Forsvarsnyheder | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Forsvarskontrakter og udbud
I 2019 annoncerede Warszawa ordren på 20 HIMARS langdistance-artillerisystemer fra Lockheed-Martin, en af ​​flere ordrer til amerikansk militært materiel, som Polen har foretaget i de senere år.

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO meta forsvar 114 Forsvarsnyheder | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Forsvarskontrakter og udbud

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Indtil Kun 21. maj !

Tilbuddet gælder fra 10. til 21. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler