Sydkorea testede med succes affyring af SLBM Hyunmoo 4-4 missil fra ubåd

I verden har kun 7 lande ubåde, der er i stand til at udsende ballistiske missiler: de 5 faste medlemmer af FN's Sikkerhedsråd (Kina, USA, Frankrig, Storbritannien og Rusland), Indien og Nordkorea. Et ottende land har netop demonstreret denne evne. Ja, ubåden Dosan Ahn Chang-ho, den første enhed i den eponymous klasse fra KSS-III-programmet og den første helt sydkoreanske ubåd, ville have afsluttet første skud af et Hyunmoo 4-4 ballistisk missil ifølge flere bekræftende kilder og mangel på benægtelse fra Seoul -myndighederne. Denne vellykkede test finder sted efter en første succes fra en undervandsplatform fandt sted i juli 2021, og ibrugtagning af denne undervandsballistiske komponent vil være effektiv, når den tredje test har været vellykket, planlagt til at finde sted inden udgangen af ​​september.

Ibrugtagningen af ​​denne sydkoreanske ballistiske kapacitet er for mange et svar på ankomsten af ​​det nordkoreanske ubådsbaserede ballistiske missil (SLBM) Pukguksong præsenteret offentligt underen kæmpe militærparade organiseret i Pyongyang i oktober 2020. Dette var imidlertid først og fremmest en del af den sydkoreanske doktrin med det formål at afskrække sin turbulente halvbror fra enhver offensiv handling ved at udstyre sig selv med en betydelig ballistisk slagstyrke med en konventionel præcisionsladning og udstyret med en høj penetrationsevne, der har til formål at eliminere Nordkoreas ballistiske evner, hvis de viser tegn på overhængende strejkeparathed. Uden at være udstyret, ligesom Pyongyang, med atomkraft, har Seoul faktisk siden midten af ​​70'erne taget valget om at erhverve en første slagstyrke, der er designet og dimensioneret til at fjerne sin modstanders nukleare kapacitet og strategiske mål før en mulig konflikt .

Nordkorea testede atomubåd afsendt ballistisk missil Pukkuksong 3 Forsvarsnyheder | Air Independent Propulsion AIP | Atom våben
I oktober 2019 udførte Pyongyang den første vellykkede test af sit SLBM Pukguksong-3-missil

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Air Independent Propulsion AIP | Atom våben

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

  1. […] Sydkorea forpligtede sig i lang tid i høj grad af vestligt militærudstyr, især amerikansk og tysk, for omkring tyve år siden til hurtigt og med store ambitioner at udvikle sin egen forsvarsindustri. I de seneste år har Seoul høstet laurbærrene af sine investeringer, ikke kun ved at have øget sin strategiske autonomi på en spektakulær måde med udviklingen af ​​nyt højtydende udstyr såsom Seijong le Grand-klassens destroyere, Dosan Anh Changho-ubådene eller systemer K9 artilleri, men også ved at mangedoble succeserne på den internationale scene, som ikke desto mindre er meget konkurrencedygtig, hvoraf den nylige superkontrakt indgået med Warszawa repræsenterer et resultat. Langt fra at hvile på laurbærrene, fortsætter Seoul disse bestræbelser med udviklingen af ​​meget højteknologisk udstyr, såsom den nye KF-21 Boramae stealth jagerfly eller de nye Hyunmoo medium-ændrende ballistiske missiler. […]

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler