Foregår de fremtidige italienske DDX -destroyere en udvikling af kampskibe?

For knap et år siden præsenterede Rom et nyt program med tunge destroyere beregnet til erstatte Durand de la Penne og Mimbelli luftfarts fregatter fra 2030, i en hidtil uset indsats for at skænke Marina Militare en enestående sømagt i hele Middelhavet. Men ud over denne ambition vil disse nye skibe ved deres arkitektur, deres sensorer og deres bevæbning også blive blandt de mest magtfulde kombattante overfladeenheder i hele Middelhavsbassinet, der svarer til og undertiden endda overgår de amerikanske og russiske tunge destroyere. Eller kinesere. Det er derfor relevant at interessere sig for det tætteste på denne nye klasse, som godt kunne forudse en reel udvikling inden for store flådekampenheder.

Den største destroyer i Europa

Med en længde på 175 meter og en forskydning på næsten 11.000 tons vil destroyere af DDX -programmet være de største overfladekampanter bygget i Europa fra 181 m og de 11.300 tons af krydstogten Colbert fra den franske flåde, der blev lanceret i 1956 og nedlagt i 1991. Det klassificerer Daring-klassens destroyere på mere end 22 meter og 2600 tons og på 22 meter og 4000 tons de fransk-italienske destroyere i Horizon-klassen, og endda destroyere af den amerikanske flåde i Arleigh Burke-klassen , 155 meter lang for en forskydning på 9800 tons. På det europæiske teater var det kun krydsere i Slava -klassen (186 m til 12.500 tons) og 2 atomkrydsere i Kirov -klassen (252 mio. For 28.000 tons) vil overgå italienske skibe. Mens europæerne har foretrukket mindre og smallere skrog i mange år, er dette ikke tilfældet med asiatiske flåder, da begge Japanske Maya klasse destroyere (170 m for 10.250 tons), Sydkoreanske Seijong the Great class destroyers (166m for 11.000 tons) det Kinesisk type 055 (180 m for anslået 11 til 12.000 tons) sejler i samme proportioner.

Sejong den Store DDG 9912 Forsvarsanalyse | Militære flådekonstruktioner | Forsvarskontrakter og udbud
Sydkoreanske sejong the Great class destroyere er i dag de mest kraftfuldt bevæbnede overfladekampanter med 128 lodrette siloer.

Ligesom FREMM -fregatterne i Bergamini -klassen vil skibet også have et avanceret fremdriftssystem, denne gang baseret på CODOGAL (COmbined Diesel Or Gas And eLectric) -modellen, der kombinerer integreret elektrisk fremdrift, en gasturbine og gasturbiner. Dieselmotorer, der tilbyder betydelige forskydningskapacitet i lydløs tilstand, samtidig med at de giver en tophastighed på 30 knob. Desuden vil skibet have en betydelig udviklingskapacitet takket være en reserve af elektrisk strøm, der gør det muligt i fremtiden at overveje integration af systemer, der kræver en høj elektrisk effekt, såsom nye sensorer, kapaciteter, computerbehandling og selvfølgelig, rettet energivåben.

Et komplet sæt våben og sensorer


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Militær flådekonstruktion | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler