For sine ledere skal det amerikanske luftvåben bevæge sig hurtigt eller tabe til Kina

Hvis nogen stadig var i tvivl, forbereder USA og dets hære aktivt på en mulig konfrontation, og kun en, mod Kina. Og for at gøre det, det amerikanske luftvåben vil ikke bare skulle mobilisere alle sine midler, men også hurtigt udvikle sig, ellers kan det muligvis ikke give de amerikanske og allierede styrker den fordel, der er afgørende for at stå op mod Beijing -hære. Det er i det mindste, hvad flere af cheferne for det første verdens luftvåben erklærede, med bemærkelsesværdig synkronisering, i anledning af den årlige udgave af Air Force Association's Air, Space & Cyber ​​-konference samt på USA Kongres i de seneste dage.

To store akser stammer fra dette nye skub i kommunikationen fra det amerikanske luftvåben. For det første ville det nu blive presserende at trække sig tilbage fra serviceapparater, der bruger budgetmæssige og menneskelige ressourcer, og som ikke længere giver en betydelig merværdi for at holde de kinesiske militærstyrker under kontrol. Derved, for den nye sekretær for luftvåbnet, Frank Kendall, er det nu påtrængende, at amerikanske parlamentarikere er enige om at lægge deres personlige visioner og mål og de potentielle lokale konsekvenser af disse ændringer i baggrunden, så det amerikanske luftvåben kan forberede sig på den konfrontation, der truer., og som synes , med de amerikanske embedsmænds ord, nogle gange bare uundgåeligt.

A10 Thunderbolt Defense News | Jagerfly | Konstruktion af militærfly
På trods af at vingemoderniserings- og udskiftningsfasen startede på mange A-10'er, presser det amerikanske luftvåben igen på, at flyet skal tages ud af drift, og stopper med at forbruge menneskelige og budgetmæssige ressourcer, der ville være mere nyttige andre steder.

I USAFs søger findes især U2-spionflyet, RQ-4-dronen og især nærstøtteflyet A-10 Thunderbolt II, en enhed, der blev anerkendt af den amerikanske hær for dens ildkraft og dens evne til at yde brandstøtte, som ofte har vist sig at være afgørende i drift, men som nu ifølge luftvåbnets ledere er alt for sårbar over for modstående luftforsvar til at repræsentere en afgørende fordel. Enheden er desto mere i trådkorset, da den ser implementeringsomkostningerne vokse hurtigt på grund af sin høje alder. Andre enheder, f.eks KC-135 og KC-10 tankskibe anses også for gamle og for sårbar til effektivt at kunne blive ansat i et moderne teater med høj intensitet. Det vil i denne henseende bemærkes, at det berømte "4 + 1" format tidligere nævnt af General Brown, Stabschef for det amerikanske luftvåben, for at definere sammensætningen af ​​den amerikanske jagerflåde i 2030, og hvis "+1" præcist repræsenterede A-10, har en tendens til at ændre sig i munden på embedsmænd i Pentagon i " 4 "-format, som kun ville bestå af NGAD, der erstatter F22, F-15EX, F-35A og moderniserede F-16, eller dens udskiftning mere og mere afventes af det amerikanske luftvåben, men som A -10 ville være fraværende.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Jagerfly | Konstruktion af militærfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler