Rusland fortsætter bestræbelserne på at modernisere sin flådestyrke

Efter Sovjetunionens sammenbrud oplevede den russiske flåde en lang periode med hungersnød, da de så sine uholdte skibe og nye enheder ankomme sparsomt, da de kom. I slutningen af ​​2000'erne var den operationelle situation endda katastrofal, hvor et flertal af skibe var uegnede til kamp, ​​hvis ikke til navigation. Det var på dette tidspunkt, at Moskva tog beslutningen om at begynde at modernisere sin flåde, først ved at anskaffe nye modeller af velbevæbnede patruljebåde og korvetter, såsom Buyan og Buyan-M, og konventionelle ubåde. Forbedret kilo, mens de engagerede en omfattende plan for rationalisering og modernisering af mængden af ​​skibsværfter, der spredte landet. I de seneste år, resultaterne af disse bestræbelser mærkes tydeligtDen russiske flåde er i dag en af ​​dem, der hvert år opfatter det største antal nye flådeenheder.

dans et interview givet til Tass -bureauet, (fuld version på russisk her) direktøren for flådekonstruktioner i OSK -gruppen, også tidligere stabschef for den russiske flåde, admiral Vladimir Korolev, giver en udtømmende vision om denne nuværende og fremtidige indsats. Således angiver han, at ved udgangen af ​​året vil der blive leveret ikke mindre end 3 ubåde til den russiske flåde: atom missil ubåden. Knyaz Oleg af projektklassen 955A Borei-A, også den første produktionsenhed i denne model, atomdrevne missilubåd Novosibirsk af 885M Iassen-M-projektet, og konventionelt drevet ubådsprojekt 636.3 Magadan kaldes indenfor NATO for forbedret kilo. Det korvette af klassen Steregouchtchi -projekt 20380 Retiviy vil også slutte sig til den russiske flåde. Husk, at fregatten 22350 Admiral Golocko er også planlagt til at gå i tjeneste i slutningen af ​​dette år eller begyndelsen af ​​2022, og som den russiske flåde bød velkommen til aktiv tjeneste i maj 2021, første atomubåd i Iassen-M-klassen, Kazan.

Den russiske flådes Borei-klasse SSBN udsender 16 Bulava-missiler Forsvarsnyheder | Militære flådekonstruktioner | Forsvarskontrakter og udbud

Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Militær flådekonstruktion | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler