Grækenland ville være tæt på at bestille 3 FDI -fregatter og 3 Gowind 2500 korvetter fra den franske flådegruppe

Efter den smertefulde australske episode ville det være en underdrivelse at sige, at den franske flådegruppe havde brug for gode nyheder for at genoprette sit image. Det ser ud til, at denne gode nyhed er tæt på at komme, hvis vi skal tro på de mest aktive konti på de græske halvøers sociale netværk i dette område, da Athen og Paris ifølge flere af dem ville have formået at nå til enighed om erhvervelse af 3 FDI Belh @ rra fregatter, således, og det er en overraskelse, på 3 korvetter Gowind 2500ledsaget af et industrielt og strategisk partnerskab, herunder, som vi kan forestille os, den lokale konstruktion af nogle af skibene. Denne meddelelse skal dog tages med de nødvendige forbehold, den græske blogosfære har allerede tidligere pakket om forskellige emner.

Tilbuddets struktur giver imidlertid meget kredit til disse lækager. Der er faktisk ingen tvivl om, at denne artikulation mellem 3 FDI-fregatter vides ikke at have nogen tilsvarende inden for luftfartsfeltet og meget effektiv på andre områder, og de 3 Gowind 2500-korvetter, meget effektive i ubådsbekæmpelse og krigsførelse mod skibe, samtidig med at de har den mest behagelige selvbeskyttelsesevne mod luftfartøjer, ville tillade den græske flåde at øge sin kraft betydeligt til søs , og at stå op i flere år mod den tyrkiske flådes fremgang. Derudover tilbyder denne kombination et ydelsesforhold - tilstedeværelse til søs - meget fordelagtig pris for Athen, såvel som forkortede deadlines for leverancer af skibe, samtidig med at en betydelig andel af lokal fremstilling bevares.

GOWIND at sea 2 Forsvarsnyheder | Militære alliancer | Militær flådekonstruktion
Gowind 2500 er allerede valgt af 4 marinesoldater i verden til 16 eksporterede korvetter, oftest under lokal konstruktion.

Det er klart, at vi endnu ikke kender nøgledataene i en sådan kontrakt, hvis den skulle formaliseres, såsom ordrenes samlede beløb, leveringstider, den nøjagtige karakter af det industrielle og teknologiske partnerskab mellem Frankrig og Grækenland, samt som den konfiguration, som det græske admiralitet valgte for hvert fartøj. På den anden side, hvis Athen og Paris virkelig ville formalisere denne kontrakt, ville den udgøre et yderligere skridt ind sammenlægningen af ​​de to europæiske hovedstæder på forsvarsområdet, efter Grækenland bestilte 24 kampfly Rafale med Frankrig i år, hvilket skaber en stærk akse for samarbejde for indeholde visse ekspansionistiske forhåbninger i det østlige Middelhav.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsnyheder | Militære alliancer | Militære flådekonstruktioner

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler