Japan ønsker "muligheder" i lyset af nye nordkoreanske ballistiske kapaciteter

Indtil for nylig stolede Tokyo fuldt ud på sit anti-missilskjold, og især på dets 8 AEGIS Kongo, Atago og Maya klasse tunge destroyere, for at neutralisere den ballistiske trussel fra Nordkorea. Men ydeevnen demonstreret i de seneste måneder af Pyongyangs teknologi, om det er det semi-ballistiske banemissiler, der er i stand til at bevæge sig under gulvet i anti-ballistiske systemereller noget nye systemer med hypersoniske svævefly, har i vid udstrækning undermineret disse sikkerheder, så de fik de japanske myndigheder til at overveje muligheder, som indtil nu ikke engang var forestillet. Den 23. oktober kl opfølgning på den seneste SLBM taktiske missiltest fra Pyongyang, Japans premierminister Fumio Kishida har offentligt udtalt, at nu, Tokyo ville overveje alle muligheder for at neutralisere denne trussel.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Budgets des armées et effort de Défense | Corée du Nord | Défense anti-missile

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler