Kinesiske hære eksperimenterer med våben designet til at ødelægge havne

For at imødegå fremkomsten af ​​de kinesiske hære deltog Pentagon i stole på mindre, mere mobile og bedre sammenkoblede enheder via det nu velkendte Joint All-Domain Command and Control-doktrin eller JADC2. Denne doktrin gør det især muligt at reducere risikoen for massive angreb mod store styrker, samtidig med at der opretholdes en meget vigtig kapacitet til koncentration af ild og koordinering af styrker. Men denne lider af en svaghed, en meget mere fragmenteret logistik og derfor tung og kompleks. I et teater som det vestlige Stillehav vil hver af de amerikanske afdelinger, der har taget stilling på en af ​​de tusindvis af øer, der bebor dette område, være i stand til at modtage ammunition, mad og udstyr, det mest effektive er af s. '' bygge videre på netværket af talrige civile havne, der allerede er til stede.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Naval Drones | Multi-domæne forpligtelser | Flash forsvar

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler