Safran og Rolls-Royce ansigt til ansigt for at drive den nye generation AMCA indiske jagerfly

Lanceret i 2010, Next Generation Medium Hunter Program Avanceret medium kampfly eller AMCA, har utvivlsomt mange ambitioner i New Delhi og hele den indiske militære luftfartsindustri. Den første prototype forventes i 2024, og industriel produktion, hvis den nuværende tidsplan skulle overholdes, forudser ibrugtagning i slutningen af ​​årtiet for at tage over fra de ældre Su-30 MKI'er. Mens HAL og hele den indiske industri nu har færdighederne til at udvikle flyrammen, flyvekontrollerne, flyelektronik og våbensystemer til flyet, er der stadig et område, som det ikke kender til. Ikke at kunne klare sig uden ekstern hjælp, det fra design af turbojetmotoren, der vil drive denne tvillingmotor på 25 tons under belastning.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Fighter Aviation | Forsvarskontrakter og udbud | Flash forsvar

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler