Israel vil snart indsætte aerostat radarovervågningssystem

Mens landbaserede overvågningsradarer er effektive mod fly og missiler, der opererer i mellem- og højhøjder, er situationen en ganske anden mod fly og krydsermissiler, der bevæger sig tæt på jorden, for at få mest muligt ud af maskering. terræn eller endda rundheden af jorden, for at reducere modstanderens reaktionstid og derfor hans evne til at opsnappe. For at imødegå disse trusler er det vigtigt at placere en radar i højden, der er i stand til at observere jorden uden at blive udsat for virkningerne. Flere systemer, som f.eks Hawkeye et Sentry, de berømte NATO Awacs, er designet til dette formål, og især nye platforme ved at bruge droner i mellem eller høj højde, er under udvikling. Men når det kommer til at beskytte territoriet, kan et andet alternativ, lidt brugt, vise sig at være relevant, brugen af ​​en aerostat eller fangeballon.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Awacs og elektronisk krigsførelse | Militære tøjrede balloner | FORENEDE STATER

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

Alle

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW