Israel vil snart indsætte aerostat radarovervågningssystem

Mens landbaserede overvågningsradarer er effektive mod fly og missiler, der opererer i mellem- og højhøjder, er situationen en ganske anden mod fly og krydsermissiler, der bevæger sig tæt på jorden, for at drage fuld fordel af maskering. terræn eller endda rundheden af jorden, for at reducere modstanderens reaktionstid og derfor hans evne til at opsnappe. For at imødegå disse trusler er det vigtigt at placere en radar i højden, i stand til at observere jorden uden at blive udsat for virkningerne. Flere systemer, som f.eks Hawkeye et Sentry, de berømte NATO Awacs, er designet til dette formål, og især nye platforme ved at bruge droner i mellem eller høj højde, er under udvikling. Men når det kommer til at beskytte territoriet, kan et andet, lidt brugt alternativ vise sig at være relevant, brugen af ​​en aerostat eller fangeballon.


Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artiklerne i fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis varer". Flash-artikler er tilgængelige i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til de fulde artikler om analyse, nyheder og syntese. Artikler i arkiverne (mere end 2 år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

Køb af abonnementer er kun tilgængeligt fra hjemmesiden - afsnittet Abonnementer og værktøjer


Hæld en savoir plus

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW