Kina bygger kopier af amerikanske hangarskibe og destroyere i ørkenen

Taklamakan-ørkenen, en ørken og meget fjendtlig plads på mere end 270.000 km2 i hjertet af uigurisk territorium i det nordvestlige Kina, blev i 2010 foreslået at blive en del af menneskehedens naturlige verdensarv. Dette tørre rum, som ser temperaturer på 50 °C om dagen, gnider sig med -40 °C om natten, er også et privilegeret træningsområde for People's Liberation Army, som har testet sine ballistiske missiler der i mange år. For nylig er der imidlertid blevet bemærket former, der er uoverensstemmende med dette miljø, af vestlige observationssatellitter. Faktisk byggede de kinesiske hære der forenklede kopier af flere store krigsskibe, især de store Nimitz-klasse hangarskibe og Arleigh Burke-klassens destroyere.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Kystforsvar | Militær træning og øvelser | FORENEDE STATER

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler