Kinas J-16D elektroniske krigsføringsfly er angiveligt allerede i drift

Mens den officielle præsentation af Kinas nye J-16D elektroniske krigsførelse og luftforsvarsundertrykkelsesfly ikke fandt sted. det i begyndelsen af ​​september, en rapport fra den 7. kinesiske offentlige kanal dedikeret til PLA Armed Forces, viste, at enheden allerede var i operationel enhed i det kinesiske luftvåben, hvilket blev bekræftet af en artikel fra statssiden Globaltimes.cn offentliggjort denne dag. Ifølge artiklen er den nye elektroniske krigsføringsjager beregnet til at udvikle sig sammen med 5. generations J-20 jagerfly for at eliminere modstanderens detektionsmuligheder. Enheden ville også allerede have deltaget i øvelser, der gjorde det muligt at eksperimentere med dette par og optimere de operationelle aspekter.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense logo 93x93 2 Fighter aviation | Awacs og elektronisk krigsførelse | Konstruktion af militærfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler