Amerikanske atomubåde siges at være bygget med ringere stål

Her er oplysninger, der falder ret dårligt, hvorimod den amerikanske flåde er involveret i et strategisk kapløb med den kinesiske flåde, og at Australien opsagde kontrakten om konstruktion af 12 franske Shortfin Barracuda-ubåde for at vende sig til en nuklear løsning sandsynligvis fra USA . Faktisk erkendte Elaine Marie Thomas, tidligere direktør for Tacoma-støberiet, sig skyldig i at have forfalskede kvalitative rapporter om stål leveret til Electric Boat og Newport News Shipbuilding skibsværfter mellem 1985 og 2017, stål brugt i konstruktionen af ​​US Navy atomubåde.

Ifølge undersøgelsesrapporten blev 240 partier af stål af lavere kvalitet i denne periode leveret til disse skibsværfter og brugt til konstruktionen af ​​halvdelen af ​​de atomubåde, der blev samlet i dette tidsinterval. Faktisk vil alle disse skibe skulle gennemgå en yderligere vedligeholdelsesprocedure for at afbøde de risici, der er forbundet med denne defekt med potentielt katastrofale konsekvenser, især i tider med spænding eller krig, hvor ubåde skal opgraderes. Udnyt alle deres operationelle potentiale til at opnå en fordel i forhold til deres modstander. Hvis manglerne allerede er konstateret på flere Ubåde fra atomangreb i Virginia-klasse, omfanget og varigheden af ​​svindlen rejser nu frygt for, at andre klasser, såsom atomangrebsubådene Seawolf et Los Angeles, men også visse atommissilubåde af Ohio-klassen var også ofre for denne svindel.

Ohio SSGN Defence Analytics | Militære flådekonstruktioner | FORENEDE STATER
Selv Ohio-klassens SSBN'er, grundpillerne i USA's atomafskrækkelse, kan have lidt under svindel med Tacoma-smelteværket.

Som følge heraf bliver den amerikanske flåde nu nødt til at udføre dybdegående inspektioner på næsten halvdelen af ​​sin ubådsflåde. Og selvom risiciene ifølge hans egne udsagn er lave og de korrigerende foranstaltninger relativt hurtige og "billige" (et meget relativt begreb, når det kommer til ubåde), kommer denne krise på et særligt vanskeligt tidspunkt. for den amerikanske flåde, som ikke er i stand til at holde trit med den industrielle rytme, som kinesiske skibsværfter påtvinger, især da dens flåde af atomubåde i dag utvivlsomt er dens bedste aktiv til at dæmme forhåbningerne hos kinesiske ledere, især over for Taiwan. Desværre er de friheder, som lederen af ​​Tacoma-støberiet har taget, langt fra at være en undtagelse inden for amerikansk skibsbygning.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Analyses Défense | Constructions Navales militaires | Etats-Unis

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler