Japan engagerer sig i udviklingen af ​​en mikrobølgepistol

I modsætning til europæiske lande forudså Japan stort set den strategiske udvikling, der førte til de omvæltninger og spændinger, som vi kender i dag. Derved, Tokyo har genoplivet investeringer i sit eget forsvar siden 2013, efter at have givet efter, ligesom sine vestlige kolleger, for sirenerne om fredens fordele mellem 2000 og 2012, med en forsvarsindsats, der faldt fra 4,83 Tr yen til 4,65 Tr yen i denne periode, for at stige til 5,5, 47 Tr yen, dvs. end 2022 milliarder euro i 2022. De japanske myndigheder tilkendegav endda ved fremlæggelsen af ​​forsvarsbudgettet for XNUMX, at de ikke udelukkede muligheden forbringe øgruppens forsvarsindsats til 2 % af dens BNPsammenlignet med 1,1 % i dag for at reagere på intensiveringen af ​​de trusler, de kan stå over for.

Denne genopblussen af ​​kreditter satte de japanske væbnede styrker i stand til samtidig at gennemføre adskillige ambitiøse programmer for at modernisere deres styrker og udstyr. Således afgav luftstyrkerne en ordre på 146 5. generation F-35A og F-35B jagerfly, mens landstyrkerne moderniserede deres artilleri og en del af deres panserflåde. Hvad angår de japanske flådes selvforsvarsstyrker, gennemgår de en uovertruffen tvangsmarch for modernisering, med ud over indsættelsen af ​​8. Aegis Heavy destroyere af Kongo-, Atago- og Maya-klasserne, levering af 19 Soryu og Taigei klasse ubåde, af 22 fregatter af Mogami-klassen, samt transformationen af ​​de to helikopterdestroyere af Izumo-klassen til hangarskibe, der er i stand til at implementere F-35B-jageren ombord.

mogami Nyheder Forsvar | Laservåben og rettet energi | Forsvarskontrakter og udbud
Japanske skibsværfter lancerer nu 2 Mogami-klasse fregatter hvert år med det mål at levere 22 skibe inden 2030.

Samtidig har Tokyo påbegyndt en hidtil uset indsats for at udvikle nye moderne våbensystemer. Ud over medierne FX-program til at udvikle en 5. generations medium fighter, har den japanske industri påtaget sig udviklingen af ​​antiskibs- og krydsermissiler, men også den af ​​meget innovative våbensystemer, som f.eks. hypersoniske missiler et elektriske kanoner eller skinnepistol. Det er klart, at japanske ambitioner på disse banebrydende områder konstant vokser, da den japanske presse har afsløret, at Tokyo havde iværksat udviklingen af ​​en mikrobølgepistol, herunder en kreditlinje på 7,2 milliarder Yen i forsvarsbudgettet for 2022 til dette formål.


LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Laservåben og rettet energi | Forsvarskontrakter og udbud

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler