De 4 nøglevoldgifte til det franske præsidentvalg med hensyn til forsvar

- Annonce -

Mens Moskva netop har annonceret den delvise tilbagetrækning af visse enheder udstationeret langs de ukrainske grænser, og Dumaen netop har godkendt integrationen af ​​oblasterne Donetsk og Lugansk i Donbass i Den Russiske Føderation, forbliver den endelige beslutning i hænderne på Vladimir Putin, de seneste begivenheder har vist, at forsvarsspørgsmål ikke længere kan ignoreres af kandidater til det franske præsidentvalg. De programmer, der er præsenteret til dato, nøjes dog oftest med at opremse visse tiltag og løfter uden at give vælgerne tilstrækkelig synlighed med hensyn til kandidaternes reelle strategi, hvis de når det højeste embede.

I denne artikel vil vi præsentere de 4 centrale voldgifte, som hver kandidat skal tale om, for at præsentere en klar vision om deres egen vision for udviklingen af ​​franske La Défense, og dermed tillade vælgere, især dem, der har en interesse i dette suveræne underlag, hvis nogen, at forstå ræsonnementet og de underliggende mål for de fremsatte forslag. Til dette ville det være nødvendigt at præsentere de 4 centrale voldgifte i den franske forsvarspolitik: Missionen, formatet, kalenderen og finansieringen af ​​foranstaltningerne.

1- Hvad bliver forsvarets missioner?

De franske hære er i dag designet omkring konklusionerne fra hvidbogen om sikkerhed og nationalt forsvar fra 2013, ændret ved den strategiske gennemgang af 2017 og dens revision af 2021. I disse dokumenter er det franske forsvar opdelt i 2 aspekter, det strategiske domæne dækket af den stærke afskrækkelse fra 4 nukleare missil-ubåde, og af to jagereskadroner udstyret med Rafale og nukleare missiler ASMPA, og det taktiske og internationale politiske domæne, dækket af en ekspeditionsstyrke og projektion betyder, at hære kan projicere militær magt svarende til en brigade over korte tidsrum, selv på store afstande. Denne vision er grundlaget for struktureringen af ​​de franske hære i dag, og uanset om vi anser den for at være relevant eller ej, er den i overensstemmelse med missionen som defineret.

- Annonce -
Triumferende SSBN analyserer forsvar | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Konflikt i Donbass
Den franske flåde indsætter 4 SSBN'er til at udføre afskrækkelsesmissionen

Den geopolitiske situation har dog udviklet sig betydeligt i de senere år, og det, der i 2013 har virket nødvendigt, men tilstrækkeligt, kan stort set virke utilstrækkeligt eller ligefrem uegnet i forhold til nye trusler. Derfor bør kandidaternes forsvarsprogrammer først og fremmest klart præsentere de missioner, som vil være hærenes og La Défense som helhed under deres mandat. Især er det nødvendigt at afgøre virkeligheden af ​​de opfattede trusler, hvad enten det er over for Rusland, Kina, Tyrkiet eller islamistisk terrorisme, men også den position, der vil være Frankrigs på den internationale scene. over for sine allierede i og uden for Europa, sine ambitioner i Europa, i Middelhavsområdet og dets alliancer. Disse præciseringer vil ikke kun gøre det muligt at forstå og vurdere de mål, der er foreslået for Frankrig på den internationale scene, men de vil betinge tilstrækkeligheden af ​​det foreslåede svar med de fremlagte mål og ambitioner.

2- Hvilket format for hærene?


LOGO metaforsvar 70 analyserer forsvar | Forsvarets budgetter og forsvarsindsats | Konflikt i Donbass

75% af denne artikel er tilbage at læse,
Abonner for at få adgang til det!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 6,90 €.

- Annonce -

Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler