Den amerikanske flåde vælger Thales CAPTAS-4 sonar til sine nye Constellation fregatter

- Annonce -

Hvis der er et område, hvor fransk forsvarsknowhow er universelt anerkendt, er det anti-ubådskrigsførelse. Uanset om det er dets fregatter, dets ubåde eller dets maritime patruljefly, har den franske flåde meget ofte demonstreret avanceret teknik og kapaciteter, endda overgået de meget effektive allieredes: amerikanere og briter. Således har de nye fregatter i fransk Aquitaine-klasse ved flere lejligheder i de senere år vundet "Hook'em"-konkurrencen arrangeret af den amerikanske flåde, der belønner de bedste NATO-mandskab(er) inden for antiubådskrigsførelse.

Hvis den franske flåde høster hæderen på dette område, skyldes det dels operationel knowhow og meget krævende træning af sine besætninger, men også takket være særligt effektivt udstyr optimeret til denne mission. Således, hvis den franske FREMM-klasse Aquitaine hverken har hastigheden eller forskydningen af ​​sin italienske fætter, har den på den anden side en meget højere akustisk diskretion, især takket være brugen af ​​propeller med fast pitch, der er optimeret til denne mission. . Men det er i sandhed inden for Sonar, at vi skal lede efter de bedste argumenter for denne operationelle fortræffelighed, og i særdeleshed i CAPTAS-4 slæbende ekkolod med variabel dybde, som udstyrer de nye franske fregatter, men også de italienske, spanske eller stadig britisk. Og listen over CAPTAS-kunder vil udvides yderligere med de mest prestigefyldte referencer på dette område, da der iflg Kontreadmiral Casey Moton, som fører tilsyn med konstruktionen af ​​de nye USS Constellation klasse fregatter til den amerikanske flåde (og som er afledt af de italienske FREMMs), blev Thales sonar specifikt udvalgt til at udstyre disse skibe.

FFGX Constellation News Defense | Forsvarskontrakter og udbud | FORENEDE STATER
Fregatter i Constellation-klassen vil have rollen som ASM-eskorte af store flådeenheder, der tager over fra berømte amerikanske fregatter som Knox eller OH Perry.

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheder | Forsvarskontrakter og udbud | FORENEDE STATER

Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter

- Annonce -

De Klassiske abonnementer give adgang til
alle artikler uden reklame, fra €1,99.


Nyhedsbrev abonnement

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler