Den nye rekrutteringspolitik for de indiske hære genererer mange protester

Arvinger til en britisk tradition, de indiske væbnede styrker er helt professionelle, og indiske soldater underskriver generelt en meget langsigtet kontrakt ved hvervning, op til 17 år for de lavere rækker. For Modi-regeringen virkede denne situation problematisk, da det var et spørgsmål om at opretholde en styrke på 1,4 millioner professionelle soldater, hvis lønninger fortsætter med at stige, mens levestandarden stiger i landet. Ligesom de professionelle vestlige væbnede styrker har New Delhi derfor besluttet at implementere en ny rekrutteringspolitik for sine væbnede styrker med en indledende 4-årig kontrakt, der tilbydes unge rekrutter, og en kontraktforlængelse for kun en fjerdedel soldater, der har nået udgangen af denne, for at etablere en effektiv alders- og rangpyramide, men frem for alt for at forynge arbejdsstyrken og væsentligt reducere vægten af ​​hærens lønningsliste.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Forsvarets institutionelle kommunikation | Indo-pakistansk konflikt

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler