Mens det amerikanske luftvåben ønsker at pensionere 33 F-22 Raptors uegnede til kamp, ​​ønsker kongressen at modernisere dem

Det er almindeligt, at den amerikanske kongres, som, lad os huske, har det sidste ord i spørgsmål om militær planlægning på tværs af Atlanten, spiller rollen som moderator, når de står over for kravene fra de amerikanske hære, som ofte er hurtige til at fremsætte radikale beslutninger i form af format. I de senere år har Kongressen således konsekvent afvist anmodninger fra det amerikanske luftvåben om at trække sin flåde af A-10'ere tilbage, idet sidstnævnte anså dem for uegnede til moderne kamp med høj intensitet. For de amerikanske parlamentarikere er der derimod ikke tale om at reducere styrkernes størrelse uden at kunne sætte en sammenhængende rekapitalisering i ansigtet. Sådan har de sidste uger gjort det afviste den amerikanske flådes anmodning om at trække krydseren Vicksburg og 4 LHD'er ud af tjenesteOg det af 5 af de 9 LCS, og beder den amerikanske flåde om at løse deres fremdriftsproblemer for til sidst at overføre dem til allierede flåder, hvis det er nødvendigt. Den samme logik gælder for det amerikanske luftvåben, som ser sin anmodning om at trække den 33 F-22 Raptor Block 20 ud af drift, som i øjeblikket er ansat til pilotuddannelse, Amerikanske parlamentarikere, der anser det for at foretrække at modernisere dem til Block 30/35-standarden egnet til kamp.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Jagerfly | Konstruktion af militærfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler