Den amerikanske hær præsenterer sine 6 prioriteter for at møde den kinesiske og russiske udfordring i 2030

Indtil for nylig var den amerikanske hær afhængig af to søjler for at forberede sig på fremtidige militære udfordringer. På den ene side var det fuldt ud involveret i Joint All-Domain Command-and-Control-doktrinen eller JADCC, der skulle tillade øget interoperabilitet mellem dets enheder, men også med andre amerikanske hære såsom US Air Force eller US Navy , såvel som med sine allierede. På den anden side havde den i den foregående embedsperiode forpligtet sig til udviklingen af ​​en super-program kaldet BIG-6, med henvisning til det berømte BIG 5-superprogram fra de tidlige 70'ere, som især fødte Patriot-systemet, Bradley-infanterikampvognen eller UH-60 Black Hawk-helikopteren. Hvis involvering i JADCC-doktrinen forbliver en prioritet, har krigen i Ukraine og spændingerne omkring Taiwan gradvist henvist BIG 6 til glemsel, erstattet af en klynge af programmer kaldet de 35 signaturer, prioriterede programmer til modernisering af meget udstyr, der er nedarvet til det meste fra den kolde krig, især dem, der tilhørte BIG 5. Der manglede dog en strategisk akse, der bragte sammenhæng i disse bestræbelser omkring præcise og tidsbestemte kvalitative mål. Det er præcis, hvad Christine Wormuth lige har gjort., sekretæren for hæren, under et foredrag holdt i Fort Benning som en del af Maneuver Warfighter Conference.

Én ting er sikkert, erfaringerne fra krigen i Ukraine er åbenbart i vid udstrækning blevet taget i betragtning i denne strategi, som er baseret på kvalitative mål, der skal nås i 2030, dvs. når Army People's Liberation, dets flåde og luftvåben, vil have den magt, der kræves for i sidste ende at udføre militæraktion mod Taiwan. Disse mål er 6 i antal, lige fra efterretninger til kommando, fra ildkraft til stealth og fra koordinering til logistik, og giver effektivt overordnet sammenhæng til den indsats, som den amerikanske hær skal yde for at imødegå udfordringerne. Kinesere i Stillehavet, samt den russiske udfordring i Europa.

PLA Drill Defense Analyse | Militær logistikkæde | MBT kampvogne
For at klare de midler, der er til rådighed for People's Liberation Army i begyndelsen af ​​det næste årti, må den amerikanske hær grundigt genoverveje sine doktriner og sine midler.

For det første bliver den amerikanske hær nødt til at have mere omfattende, mere effektive og tættere efterretnings- og observationskapaciteter, der gør det muligt for den permanent at observere sine modstanderes bevægelser, sammensætningen af ​​styrkerne og de midler, de har til rådighed. Denne søjle vil være baseret på adskillige programmer, der har til formål at give den amerikanske hær multidomæne-observationsmidler på tværs af hele det visuelle og elektromagnetiske spektrum, på alle niveauer, men også midler til at analysere de producerede data og konvertere dem til information, der kan bruges af det amerikanske militær. Denne komponent har vist al sin effektivitet inden for rammerne af det højintensive engagement i Ukraine, idet den har spillet en rolle, som man forestiller sig afgørende i den ukrainske modstand mod de russiske hæres meget overlegne ildkraft.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Analyses Défense | Chaine logistique militaire | Chars de combat MBT

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

  1. […] for at forberede sig på fremtidige militære udfordringer. På den ene side var det fuldt ud involveret i Joint All-Domain Command-and-Control-doktrinen, eller JADCC, der skulle muliggøre øget interoperabilitet mellem dets enheder, men også med andre amerikanske hære såsom US Air Force. US Navy, såvel som med dens allierede. På den anden side havde den i den foregående valgperiode forpligtet sig til at udvikle et superprogram kaldet BIG-6 med henvisning til det berømte superprogram BIG 5 fra begyndelsen af ​​70'erne, som især fødte Patriot-systemet, Bradley-infanteri-kampvognen eller UH-60 Black Hawk-helikopteren. Hvis involveringen i JADCC-doktrinen forbliver en prioritet, har krigen i Ukraine såvel som spændingerne omkring Taiwan gradvist henvist BIG 6 til glemsel, erstattet af en klynge af programmer kaldet 35 Signatures, prioriterede programmer til modernisering af en række […]

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler