Chefen for US Air National Guard opfordrer til at anskaffe flere F-15EX

Siden administrationsskiftet i Washington er det tunge jagerfly Boeing F-15EX ikke med til festen. Mens det oprindeligt var et spørgsmål om, at det amerikanske luftvåben bestilte op til 240 eksemplarer af dette luftoverlegenhedsjagerfly, bestemt en udvikling af F-15 designet i begyndelsen af ​​70'erne, men udstyret med alle de nye teknologier for at gøre det til en formidabel perfekt moderne kampfly blev antallet først reduceret til 144 eksemplarer. Med udnævnelsen af ​​Franck Kendall Jr til Air Force Secretariat, en ivrig forsvarer af F-35, NGAD og absolut teknologisk overlegenhed, blev dette antal reduceret til kun 80 eksemplarer, nok til at erstatte F-15C af kun 3 US Air Styrkeskadroner, mens mange andre F-15C'er og F-15E'er vil skulle trækkes tilbage fra luftvåbnets og nationalgardens tjeneste, uden at en fast erstatningsløsning er blevet annonceret den dag i dag.

Hvis Frank Kendall og hans team kun sværger til F-35, er stabschefen for det amerikanske luftvåben, general Charles Q. Brown Jr, meget mere diskret, især hvad han havde taget før administrationsskiftet. , positioner, der er gunstige for en større diversificering af den amerikanske jagerflåde, for ikke at afhænge for meget af F-35 alene. Siden da har han mildest talt været forsigtig i sine holdninger. Dette er ikke tilfældet for nogle af hans underordnede, især generalløjtnant Michael Loh, som leder US Air National Guard. Derved, i anledning af en konference arrangeret af Air&Space AssociationGeneral Loh sagde, at han havde til hensigt at gøre den nødvendige indsats for at få lovgiveren til at øge antallet af bestilte F-15EX, herunder for 2023-budgettet.

F15 samlebånd Boeing Stlouis e1663944497810 analyserer forsvar | Jagerfly | Konstruktion af militærfly
For at afslutte ordrer på Super Hornets fra den amerikanske flåde og F-15EX fra det amerikanske luftvåben er Boeing samlebåndet i Saint Louis truet

For denne F-16 pilot, der opstiller mere end 3.200 timers flyvetid på et våbenfly, inklusive 120 timer i krigsmissioner, er F-15EX i stand til at imødekomme behovene hos ANG, især da flyet ikke har nogen relation til F-15 fra 70'erne med dens AN/APG-82 AESA radar, dens Eagle Passive Active Warning Survivability System og dens åbne info-centrerede arkitektur, samtidig med at kraften, længden, nyttelastkapaciteten og manøvredygtigheden af ​​flyet, som forblev ved toppen af ​​kampflyfødekæden i mere end 30 år. Ud over de anerkendte kvaliteter ved F-15EX, påpegede General Loh også, at hvis de 5 eskadroner, der stadig er udstyret med F-15C/D, ud over de 3, som vil modtage de planlagte 80 F-15EX, skulle transformeres fra F- 35A , ville det så være nødvendigt at overskride de 72 fly om året, der er forudset som loftet for fornyelse af luftvåbnets kapacitet.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Jagerfly | Konstruktion af militærfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler