Hårde dræbende systemer, robotisering og autonomi i hjertet af udviklingen af ​​den amerikanske hærs panserkorps

Efter at have udviklet sig meget lidt i 30 år, er panserkorpset i den amerikanske hær ved at begynde et omfattende moderniseringsprogram, der giver hårdt dræbende systemer, robotisering og autonome systemer en ære.

AUSA-udstillingen, der indtil i dag afholdes i udkanten af ​​Washington, er muligheden for hvert år at gøre status over den aktuelle og planlagte udvikling med hensyn til landbevæbning og strategi for styrkerne Amerikanske landstyrker, og følgelig, deres allierede. Men med krigen i Ukraine, den kinesisk-taiwanesiske krise og de forskellige spændinger på forskellige niveauer af drægtighed på kloden, får 2022-udgaven en helt særlig dimension.

Det er faktisk ved denne lejlighed, at den amerikanske hær præsenterede sin nye doktrin om engagement, som vil erstatte den, der blev udarbejdet i begyndelsen af ​​90'erne på grundlag af slutningen af ​​den kolde krig, og som regeringen i Biden offentliggjorde den nye nationale sikkerhedsstrategi, der danner rammen om USA's internationale og sikkerhedsmæssige handling for de kommende år.

Det var også under dette show, at det præsenterede det nye udstyr, som skulle slutte sig til den amerikanske hær og de amerikanske styrker i løbet af år 2023 og derefter.

Faktisk vil den amerikanske hær, ligesom de andre grene af Pentagon, i de kommende måneder begynde den store forandring, der begyndte i 2017, da det blev klart, at Kina, men også Rusland, ville blive store geopolitiske konkurrenter efter 2020, mens såkaldte "traditionelle" spændingsområder vil også forværres.

Sådan startede den amerikanske hær BIG 6 super-programmet, der skulle være gentagelsen af ​​BIG 5-superprogrammet fra begyndelsen af ​​70'erne, som især fødte Bradley-infanteriets kampkøretøj, den selvkørende M108-pistolen, UH-60 Black Hawk hjælpehelikopter, samt Patriot antiluftskyts og anti-missil forsvarssystem.

Meget ambitiøs i starten blev BIG 6 hurtigt konfronteret med visse budgetmæssige realiteter, der ikke tillod den at finansiere de 6 store søjler samtidigt, og den blev transformeret med Joe Bidens ankomst til Det Hvide Hus, til en global indsats, men fremskridt i dette område.

Og 2023 vil være et afgørende år for denne store moderniseringsindsats fra den amerikanske hær, da 24 af disse programmer vil blive sat i drift eller vil blive stillet til rådighed for test til amerikanske styrker, herunder f.eks. den nye "lette" tank Mobile Protected Firepower eller MFP som vil tage udgangspunkt i modellen foreslået af General Dynamics Land Systems, såvel somCombat og Augmented Reality Briller Integrated Visual Augmented System eller IVAS, ny Next Generation Squad Weapon angrebsriffel eller luftværns- og antidronesystemer DE-SHORAD.

Den lette MFP-tank kommer snart for at forstærke det amerikanske panserkorps
Den første GDLS Mobile Firepower Protected vil blive leveret i 2023. Da det overraskende mangler et hard-kill-system i sin designfase, overvejer den amerikanske hær nu at udstyre det på kort sigt til at reagere på voksende trusler fra slagmarken.

Men opmærksomheden inden for AUSA-showet fanges først af de konkurrenter, der deltager i Eventuelt bemandet kampvognsprogram eller OMFV, beregnet til at erstatte Bradley infanteri kampvogne.

Efter adskillige mislykkede programmer og titusindvis af milliarder af dollars brugt forgæves i løbet af de sidste 20 år, har den amerikanske hær virkelig vedtaget en effektiv og rimelig proces for at vælge afløseren for den ærværdige Bradley, som er ved at nå slutningen af ​​sin effektivitet.

Ud over de 5 konkurrenter, der konkurrerer om denne kontrakt for mere end 2000 frontline pansrede køretøjer, inklusive Rheinmetall, BAe og GDLS, ser ud til at være favoritterne, stabschefen for den amerikanske hær, General James C. McConville, kortlagde de linjer, der vil lede moderniseringsindsatsen af ​​US Armored Corps i de kommende år under et pressemøde givet ved åbningen af ​​showet.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Militære droner og robotter | Forsvarsanalyse | MBT kampvogne

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler