Den amerikanske kongres ændrer lovgivningen for at øge ammunitionsproduktionen

- Annonce -

Krigen i Ukraine har knust mange sikkerheder om væbnet konflikt de seneste måneder, bl.a den formodede overlegenhed af enheder bestående af fagfolk over enheder af værnepligtige eller reservister, luftfartens øverste rolle på slagmarken, eller kampvognens formodede forældelse. En af de mest udbredte sikkerheder, også på det højeste niveau af hærene, var, at en højintensitetskonflikt, som den, der udspiller sig i dag, ikke kunne forlænges over tid, idet overskuddet af kraftild og præcisionsammunition nødvendigvis førte til hurtigt sammenbrud af en eller anden af ​​de krigsførende. Efter 10 måneders kamp af en intensitet, der er glemt siden Koreakrigen, er det klart, at det ikke er tilfældet, og at hvis en højintensitetskonflikt faktisk fører til et ekstraordinært forbrug af ammunition og midler, kan det naturligvis blive opfordret til at strække sig over mange måneder, endda over år.

Denne afsløring er i de seneste måneder kommet til at ramme den militære programmering i mange lande, især dem, der yder logistisk og militær støtte til ukrainske krigere, ved at sende ammunition og udstyr hver måned for at modstå russisk aggression. Denne støtte har imidlertid i betydelig grad udhulet de ammunitionslagre, der er tilgængelige for vestlige hære, i Europa, men også i USA, til det punkt, at den amerikanske kongres tog emnet op under arbejdet med det amerikanske forsvarsbudget for 2023, for ikke blot at absorbere de ammunitionsunderskud, som støtten til Ukraine genererer, men også for at erhverve en industriel kapacitet tilpasset forbruget af ammunition i tilfælde af en højintensitetskonflikt.

Stinger Ukraines forsvarsanalyse | Russisk-ukrainsk konflikt | Forsvarskontrakter og udbud
En ukrainsk soldat bevæbnet med et Stinger-missil- 11. august 2022. REUTERS/Anna Kudriavtseva

Den mest synlige foranstaltning, der blev truffet af Repræsentanternes Hus, og godkendt med en stemme på 350 mod 80, var at øge bevillingerne til indkøb af ny ammunition til at nå 8 milliarder dollars i 2023, dvs. forsvarsbudgettet for et land som Finland, med en stigning på €2,7 mia. i forhold til det oprindeligt planlagte budget for dette. Men den vigtigste bestemmelse fra de amerikanske parlamentarikere er ikke budgetmæssig, men lovlig. Faktisk blev ammunitionsanskaffelser indtil nu behandlet årligt, i modsætning til større oprustningsprogrammer, som var underlagt flerårig planlægning. For at imødekomme kortsigtede behov for at genopbygge lagre, men også for at give industrifolk mulighed for at skalere deres produktionsværktøj roligt, har amerikanske repræsentanter indarbejdet et sæt foranstaltninger i 2023 Defence Finance Law, som danner rammerne for erhvervelse af ammunition, især ved at give tilladelse til at forhandle flerårige kontrakter på dette område.

- Annonce -

LOGO metaforsvar 70 analyserer forsvar | Russisk-ukrainsk konflikt | Forsvarskontrakter og udbud

75% af denne artikel er tilbage at læse,
Abonner for at få adgang til det!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 6,90 €.


Nyhedsbrev abonnement

- Annonce -

Tilmeld dig Meta-Defense nyhedsbrev at modtage
seneste modeartikler dagligt eller ugentligt

- Annonce -

For yderligere

1 KOMMENTAR

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler