Tilbage-til-skole-fremstød: -15 % indtil 8. januar

For at besvare mange henvendelser fra folk, der gik glip af julekampagneperioden, er der lanceret en ny kampagne, indtil søndag den 8. december midnat. Med kode metaNY2023, kan du tegne et Premium-, Classic- eller Student-abonnement til -15%, uanset om det er månedligt eller årligt, uden tidsbegrænsning og ingen forpligtelser. Denne rabat vil derfor gælde for alle fornyelser, indtil du beslutter dig for at stoppe dit abonnement. For at abonnere, gå til registreringssiden: https://meta-defense.fr/register/

Vi minder abonnenter om, at den automatiske fornyelse af abonnementer tegnet før den 23. april 2022 måtte annulleres, efter servernedbrud og genetablering af tjenesten. Hvis dit abonnement er udløbet, kan du dog tegne et nyt abonnement fra din konto, via cette side.

Meta-Defense-teamet ønsker dig et godt nytår 2023, i håb om, at vi kan drømme, at forsvarsnyhederne bliver mindre dramatiske end i 2022.

Hæld en savoir plus

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW