Den første russiske Su-35se skulle ankomme i slutningen af ​​vinteren til Iran

Mens iranske forsvarsindustrier har gjort enorme fremskridt på nogle områder i de seneste år, såsom droner, men også Baltiske missiler og krydsermissilerOg luftværnssystemer, forbliver Teherans hære ofte, afhængigt af området, dårligt udstyret med forældet udstyr, der er arvet fra Sha-æraen i slutningen af ​​70'erne. Dette er især tilfældet for luftstyrkerne, som bortset fra kinesiske og russiske jagerfly anskaffet i 90'erne bruger F5 , F4 og F-14 fly næsten 50 år gamle. Faktisk udgør meddelelsen fra de iranske myndigheder i søndags gennem nyhedsbureauet Tasnim, ifølge hvilken de første Su-35'er erhvervet fra russerne vil ankomme til landet allerede i marts, en stor udvikling. kræfter og en potentiel omvæltning i den regionale magtbalance.

Selon pressemeddelelsen, der citerer Shahriar Heidari, medlem af det iranske parlament og udenrigsudvalg, vil den første Su-35se, uden at angive deres antal eller den samlede mængde af ordren adresseret til Rusland, faktisk blive leveret fra de første måneder af det næste år, som kommer den 20. marts i den persiske kalender, til festen i Nowruz. Ifølge kilderne ville den iranske ordre, der blev opnået som kompensation for leveringen af ​​Shahed 136 langdistance-angrebsdroner og, tilsyneladende, ballistiske missiler, brugt af Moskva mod ukrainsk civil infrastruktur, være for 24 til 30 fly, hvilket kunne være tidligere Su-35se erhvervet af Egypten før Cairo annullerede sin ordre under pres fra Washington.

Su35S VKS e1673885970873 Analyse Forsvar | Atomvåben | Jagerfly
Af alle russiske jagerfly til generelle formål viste Su-35'erne sig utvivlsomt at være de mest effektive i Ukraine

Næsten 22 meter lang med et vingefang på 15,3 meter, Su-35se er et tomotoret enkeltsædet tungt jagerfly, den ultimative version af Flankers-familien afledt af den oprindelige Su-27. Flyet er særligt imponerende med en tomvægt på 19 tons og en maksimal startvægt på 35 tons, og har derfor en stor nyttelastkapacitet med 11,5 tons internt brændstof og 12 nyttelastpunkter under vingerne og cellen . Flyet har derfor stor autonomi, med en rækkevidde på 1.600 km, men også høj ydeevne takket være dets to Saturn AL-41 turbojetmotorer, hver med et tryk på næsten 9 tons tørt, og mere end 14 tons med efterbrænder. Den har også en kraftig Irbis-E radar med aktiv PESA-antenne, en IRST (infrarød detektor) OLS-35 og en Khibiny-M elektronisk forsvarspakke og kan implementere adskillige luft-luft- og luftjord/overflade, hvilket gør den til en alsidig enhed der er både effektiv og avanceret, i stand til effektivt at stå op mod næsten alle vestlige kampfly.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Atomvåben | Jagerfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

3 Kommentarer

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler