Over for Kina ville amerikanske præcisionsammunitionslagre kun holde en uge

En uge ! Dette er den tid, det vil tage for den amerikanske flåde og det amerikanske luftvåben at udtømme sine lagre af langdistancepræcisionammunition i tilfælde af en konflikt mellem USA og Kina omkring øen Taiwan. .

Dette er i det væsentlige den observation, som den seneste rapport fra den amerikanske tænketank Center for Strategic and International Studies, eller CSIS, som også peger på umuligheden for amerikansk industri, som den er organiseret i dag, til at opfylde behovene for en højintensiv krig mod en stormagt, hvis konflikten skulle komme til at vare, som det er tilfældet i Ukraine mod Rusland.

Og faktisk præsenterer rapporten en temmelig alarmerende situation for virkeligheden af ​​de amerikanske væbnede styrkers ammunitionslagre, hvad enten det drejer sig om ammunition, der bevæbner skibe og kampfly fra den amerikanske flåde og det amerikanske luftvåben, men også USA Hærens ammunitionslagre, stort set udtømt af støtten til Ukraine i et år, uden at det amerikanske BITD igen her er i stand til at omkomponere disse lagre dynamisk.

Denne rapport, hvis den på ingen måde er en overraskelse for de amerikanske soldater, der konstant har ringet med alarmklokkerne om dette emne for Kongressen i flere år med potentielle tilbagevenden af ​​højintensive konflikter, inviterer os også til at fremlægge nogle nylige debatter, såsom den ofte kommenterede udtømning af lignende ammunition fra russiske luft- og flådestyrker i Ukraine, hvilket får dem til at stole enten på ustyret ammunition som glatte tyngdekraftsbomber eller på forældede missiler.

Faktisk er den meget reelle udtømning af russisk præcisionsammunition siden begyndelsen af ​​denne konflikt ikke forskellig fra den, der ville ramme USA og deres NATO-allierede i tilfælde af en lignende konflikt.

Det ser endda ud til, at russiske producenter formår at producere nye missiler relativt hurtigt, såsom Kalibr flådekrydsermissilet, med en hastighed på 10 til 20 enheder om måneden, hvilket i øvrigt måske er større end vestlige produktionskapaciteter for tilsvarende ammunition som det franske MdCN eller det amerikanske Tomahawk.

ammunitionslagrene i de amerikanske hære er på deres laveste
Det tager to år for Lockheed-Martin at fremstille antiskibsmissilet LRASM

For hvis CSIS-rapporten inviterer generalstaben, men også kongressen og de amerikanske industrifolk, til at øge deres industrielle produktionskapacitet såvel som lagrene af ammunition for at stå over for en større potentiel konflikt, inviterer den også til at stille spørgsmålstegn ved relevansen af ​​den anvendte doktrinære model af vestlige hære, baseret på højtydende våbensystemer, der også er dyre og frem for alt komplekse, og derfor tager lang tid at producere.

Det er derfor hensigtsmæssigt at sammenligne de moderniseringskapaciteter, som Rheinmetall har annonceret med hensyn til Leopard 1 og 2, der potentielt kan overføres til Ukraine med en gennemsnitlig hastighed på et eller to pansrede køretøjer om ugen, og de 40 til 50 pansrede køretøjer, der produceres eller istandsættes og moderniseres hver måned af den russiske Uralvagonzavod-fabrik i dag, mens to moderniseringslinjer af T-62M tanke, der i øjeblikket bygges i Rusland, vil gøre det muligt at producere omkring XNUMX ekstra mellemstore tanke hver måned.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO metaforsvar 114 Militær planlægning og planer | Forsvarsanalyse | Artilleri

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Indtil Kun 21. maj !

Tilbuddet gælder fra 10. til 21. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

2 Kommentarer

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler