Den spanske flåde henvender sig til Sikorskys MH-60R anti-ubådskrigshelikopter for at bevæbne sine fregatter

Med hensyn til flådehelikopter dedikeret til anti-ubådskrigsførelsesmissioner, kan det vestlige tilbud i store træk opsummeres i en konfrontation mellem NH90 NFH (Nato Fregate helikopter) fra det europæiske konsortium NH Industries og MH -90R ( kaldet Romeo) fra amerikaneren Sikorsky. For en tid kunne man have troet, at det ville lykkes for det europæiske fly at påtvinge sig det quasi-hegemoni, Sikorsky havde med SH-60 Seahawk indtil nu, NH90 NFH i tjeneste med den italienske og franske flåde, der åbenbart tilbyder meget tilfredsstillende præstationer, især med hensyn til anti-ubådskrig, et yndet felt for den franske flåde. Desværre er billedet af NH90 i de senere år blevet meget forringet, kan flere lande godt lide Australien, men også Sverige, Norge og endda Belgien, efter at have annonceret førtidspensionering af deres enheder på grund af omkostninger og vedligeholdelsesproblemer. Faktum er, at de fleste af disse utilfredse kunder siden hen har henvendt sig til Romeo eller i det mindste Blackhawk fra Sikorsky, en forholdsvis gammel enhed, men som har overbevist ved sin pålidelighed og frem for alt dens tilgængelighed.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Militær helikopterkonstruktion | Forsvarskontrakter og udbud | Spanien

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler