Er T-14 Armata-tanken virkelig til stede i Ukraine, som den russiske presse hævder?

Siden starten på konflikten i Ukraine har russiske styrker angiveligt tabt, på en dokumenteret måde, mere end 1900 kampvogne, herunder mere end 120 T-62/64, mere end 1000 T-72, 460 T-80 samt 60 T-90 og mere end 220 uidentificerede kampvogne, fordi de er for beskadigede. På trods af genoptagelsen af ​​industriel produktion russe, især på Uralvagonzavod-stedet, som ville producere omkring halvtreds pansrede køretøjer af typen T-90M, T-80BVM, T-72B3M og BMP-3M hver måned, har disse tab sat en alvorlig prøve på de russiske hæres kapacitet, hvilket repræsenterer mere end 65 % af den flåde af kampvogne, de havde i starten af ​​konflikten. Hvis det lykkes nye russiske kampvogne som T-90M at nå fronten hver måned, har disse tab tvunget landets myndigheder til at udtage 800 T-64M materiel for at forstærke styrkerne udsendt på 1200 km fra fronten, idet disse pansrede køretøjer er begyndt at blive rehabiliteret efter 40 års opbevaring. Faktisk er der intet overraskende, at den russiske generalstab fremfører visse nye våben, der formodes at bringe løftet om en forestående sejr.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 MBT Battle Tanks | Russisk-ukrainsk konflikt | Konstruktion af pansrede køretøjer

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler