Ukraines luftforsvarsbevilling ville være kritisk

S300 Fire e1682688604280

En af de største overraskelser, der stammer fra konflikten i Ukraine, vil utvivlsomt have været de russiske luftstyrkers manglende evne til, selv om de stiller op med tusind jagerfly og jagerbombefly, til at tage luftoverlegenheden over Ukraine, lavet af et smart og meget effektivt netværk af luftforsvar S-300, Buk og andre Osa på hele territoriet af den ukrainske generalstab. Ikke alene vil de forebyggende angreb, der blev udført den 24. februar 2022, ikke det mindste halshugge de midler, der er til rådighed for ukrainerne, men efter et års krig har de russiske luftstyrker stadig ikke formået at eliminere denne trussel, hvilket tvinger dem til oftere. at bruge meget dyr og sparsom stand-off ammunition til at ramme deres mål i Ukraine.


Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis artikler". Flash-artikler er åbne i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til de fulde artikler om analyser og syntese. Artikler i arkiverne (mere end to år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

- 15% på dit abonnement Classic eller Premium (månedlig eller årlig) med koden Tilbage til skolen 23
Kun indtil 30. september!


Del artiklen:

Hæld en savoir plus