Polen bestiller 2 mia. EUR i kortrækkende jord-til-luft-systemer fra Storbritannien

Der kan siges meget om Warszawas bulimi for anskaffelse af forsvarsmateriel gennem de sidste par års, endnu mere følsomme i de seneste måneder under den fælles handling af krigen i Ukraine og ankomsten af ​​det polske lovgivende valg i efteråret. Det er imidlertid klart, at disse erhvervelser reagerer på en dybdegående og sammenhængende analyse af behovene for en væbnet styrke bestående af 6 mekaniserede divisioner, især i lyset af erfaringerne fra Ukraine. Især synes Warszawa at være særligt forsigtige med ikke at skabe et dødvande for kapaciteten, der kan underminere effektiviteten af ​​alle de væbnede styrker. Ud over tunge kampvogne og pansrede køretøjer vil de polske hære således være i stand til at stole på meget kraftfuldt mellem- og langdistanceartilleri, bakket op af et stort antal droner og anden omvandrende ammunition, for ikke at afhænge for meget af dets luftstyrker, som er mere begrænsede, fordi de er meget dyre for et land, hvis BNP er begrænset til 700 milliarder dollars om året.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame.

Meta-Defense fejrer sit 5-års jubilæum!

LOGO metaforsvar 114 Russisk-ukrainsk konflikt | Forsvarskontrakter og udbud | Luftværnsforsvar

- 20% på dit Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Indtil Kun 21. maj !

Tilbuddet gælder fra 10. til 21. maj for online abonnement på et nyt Classic eller Premium, årligt eller ugentligt abonnement på Meta-Defense hjemmesiden.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler