Lockheed-Martin forsøger at frigive Rafale af den colombianske konkurrence med 2 uopfordrede tilbud

I slutningen af ​​2022 annoncerede den colombianske præsident Gustavo Petro offentligt, at Dassault Aviations tilbud var baseret på 16 fly Rafale havde vundet konkurrencen mellem den amerikanske F-16 og den svenske Jas-39 Gripen som erstatning for det colombianske luftvåbens Kfir. Et par dage senere, underskrivelsen af ​​kontrakten på 3 milliarder dollar blev annonceret som nært forestående. desværre, den 3. januar meddelte Bogota, at proceduren ikke lykkedes.

De colombianske myndigheder forventede faktisk ikke at bestille de 16 fly på én gang, men i to partier, inklusive et første af 3 til 4 fly til lige under $700 millioner, der skulle underskrives inden 31. december for at respektere de frigivelsesbudgetter, som parlamentet har givet. Dette hastværk faldt tydeligvis ikke i smagen af ​​Dassault, der var vant til komplekse forhandlinger, og som foretrak at udskyde underskriften med risiko for at miste kontrakten, frem for at forpligte sig til en dårligt kalibreret kontrakt.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Fighter Aviation | Colombia | Konstruktion af militærfly

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

2 Kommentarer

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler