Northrop løfter sløret for en vision for fremtidige US Air Force tankskibe

I de seneste måneder har det amerikanske luftvåben præsenteret flere værker om fremtiden for sin kampflåde fra dets fremtidige tankfly. Dette er 6. generation NGAD jagerprogram til at erstatte F-22 i luftoverlegenhedsmissioner, Loyal Wingman kampdroner, som vil ledsage flyet samt visse F-35A'er, samt nødvendige ændringer af sin flåde af støttefly, går fly med tidlig varsling til luft-til-luft-tankere.

På dette sidste område har USAF tilsyneladende taget føringen i den nødvendige udvikling ved at annullere det åbne KCy-program for ordreder kun 75 KC-46A tankfly fra KCx programmet, og ikke 150 som planlagt, for at frigøre kreditter og midler til det fremtidige tankfly, som vil blive erhvervet af KCz-programmet.

I modsætning til KC-46A eller dens europæiske ækvivalent, A330 MRTT, sigter KCz-programmet på at udvikle et fly, der er i stand til at operere i et stærkt omstridt miljø, mens luftkrigen i Ukraine har vist, at truslen fra kombinationen af ​​jager-interceptor og langtrækkende luft-luft missil var betydelig og endnu mere effektiv end forventete.

Det amerikanske luftvåbens fremtidige tankfly vil være meget anderledes end KC-56A

Flere veje overvejes for at reagere på denne begrænsning, såsom brugen af ​​mellemliggende tankskibsdroner, der ligesom Loyal Wingman til kampfly ville gøre det muligt for tankskibene at operere på sikker afstand, mens dronerne bringer brændstoffet til kampfly og droner så tæt som muligt på indgrebszonen.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Militær luftfartskonstruktion | Tankfly | FORENEDE STATER

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

2 Kommentarer

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler