Det nye tyrkiske TF-X Kaan jagerfly bliver dyrere end forventet

Der er ingen tvivl om, at den tyrkiske forsvarsindustri har gjort blændende fremskridt i løbet af de sidste 15 år, hvilket har bragt landet et stenkast fra strategisk autonomi, ligesom den har spillet en nu meget væsentlig rolle for den internationale oprustning. Mens nogle programmer er blevet forsinket eller handicappet af vestlige sanktioner efter den militære intervention i det nordlige Syrien mod de kurdiske styrker, der kæmper mod Islamisk Stat, såsom i området for helikoptere, har andre drevet landet på forkant med teknologiske færdigheder i deres respektive områder, såsom inden for kampdroner eller militærskibe.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Fighter Aviation | Konstruktion af militærfly | Flash forsvar

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler