Den sydkoreanske K2 Black Panther-tank klarede sig efter sigende bedre end Leopard 2A7 i den norske konkurrence

Leo 2A7 og K2 Black Panther Norwegian Army e1675432353612

I begyndelsen af ​​februar, Oslo offentliggjorde valget af Leopard 2A7 fra tyske Krauss-Maffei Wegmann, for at erstatte dens Leopard 2A4 tunge kampvogne, efter en konkurrence mellem den tyske kampvogn og den sydkoreanske HRC's K2 Black Panther. Ifølge de norske myndigheder ville de to pansrede køretøjer have opfyldt kravene i konkurrencens specifikationer, både med hensyn til ydeevne og budget, og valget af Leopard 2A7 var forbundet med politiske overvejelser og geografisk nærhed. Man kunne så tro, at i disse områder havde den tyske kampvogn og dens sydkoreanske pendant været på lige fod.


Resten af ​​denne artikel er kun til abonnenter -

Artikler med fuld adgang er tilgængelige i afsnittet "Gratis artikler". Flash-artikler er åbne i fuld version i 48 timer. Abonnenter har adgang til de fulde artikler om analyser og syntese. Artikler i arkiverne (mere end to år gamle) er forbeholdt Premium-abonnenter.

- 15% på dit abonnement Classic eller Premium (månedlig eller årlig) med koden Tilbage til skolen 23
Kun indtil 30. september!


Del artiklen:

Hæld en savoir plus

2 tanker til “Den sydkoreanske K2 Black Panther-tank klarede sig efter sigende bedre end Leopard 2A7 i norsk konkurrence”

  1. […] den norske pressemeddelelse, hvis de to kampvogne havde vist lignende ydeevne og kapaciteter og begge imødekommede behovene udtrykt af den norske hær, den tyske kampvogn […]

Kommentarer er lukket.