K2 Black tank Panther Sydkoreanske ville have overgået Leopard 2A7 under den norske konkurrence

I begyndelsen af ​​februar, Oslo offentliggjorde udvælgelsen af Leopard 2A7 fra tyske Krauss-Maffei Wegmann, for at udskifte sine tunge tanke Leopard 2A4, i slutningen af ​​en konkurrence mellem det tyske pansrede køretøj og K2 Black Panther fra sydkoreanske HRC. Ifølge de norske myndigheder ville de to pansrede køretøjer have opfyldt kravene i konkurrencespecifikationerne, både med hensyn til ydeevne og budgetramme, og valget af Leopard 2A7 var knyttet til politiske overvejelser og geografisk nærhed. Vi kunne så tro, at i disse områder var den tyske kampvogn og dens sydkoreanske pendant på lige fod.


Der er 75 % af denne artikel tilbage at læse. Abonner for at få adgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 MBT Battle Tanks | Konstruktion af pansrede køretøjer | Forsvarskontrakter og udbud

De Klassiske abonnementer give adgang til
artikler i deres fulde versionOg uden reklame,
fra 1,99 €.


For yderligere

Alle

2 Kommentarer

Kommentarer er lukket.

SOCIALE NETVÆRK

Sidste artikler

Meta-forsvar

GRATIS
VIEW